mit dolgozott, hivatas, karrier, mick jagger
Fotó: Mick Jagger https://hu-hu.facebook.com/mickjaggerofficial

Mit dolgozott azelőtt Mick Jagger?

blank
blank

H I R D E T É S

A 77 éves rocksztár, a Rolling Stones frontembere, immáron 60 éve turnézza körbe a világot zenekarával, így szinte elképzelhetetlen, hogy valaha olyan munkát végzett, aminek nincs köze a zenéhez. 

Mick Jagger tinidzsér korában apjai nyomdokaiba akart lépni, és tanár szeretett volna lenni, viszont a London School of Economics ösztöndíjat ajánlott fel neki, amit el is fogadott. Egyetem mellett muszáj volt munkát vállalnia, választása a Bexley-i kórház, pszichiátriai részlegén való tevékenykedés lett. Ugyan nem szakemberként volt jelen, de a betegek és személyes tárgyaik szállításáért volt felelős, így igen hasznos pozíciót töltött be már akkor is. Talán annyira nem is meglepő módon, Mick Jagger itt vesztette el szüzességét, méghozzá egy szekrényben, egy ott dolgozó ápolónővel. Ironikus fordulat a történetben, hogy a sztár exe, Marianne Faithfull rehabját ugyanebben a kórházban töltötte a 70-es években.

A Rolling Stones alapítása előtt egy évvel, 1959-ben szerepelt egy TV műsorban, ami a Tunbridge Wells-i hegymászásról szólt.

A videóban megjelenő idősebb férfi, aki szemmel láthatóan ki van akadva Jagger cipőválasztását illetően egyébként az apja, Basil.

Fotó: Mick Jagger FB-oldal

H I R D E T É S