kvíz, teszt, munka, főnök
Fotó: Freepik

A Te főnököd értékeli az idődet? Ez a 2 perces kvíz most elárulja!

blank
blank

H I R D E T É S

A munkahelyi elégedetlenség egyértelműen megakadályozza, hogy kiaknázzuk a bennünk rejlő kreativitást. Persze vannak munkahelyek, ahol motiváló a környezet, de kérdés: A Te főnököd értékeli az idődet? Ez a 2 perces kvíz most elárulja!

Ez a rövid kvíz most megmutatja, hogy a te főnököd valójában értékeli-e az idődet és az elkötelezettségedet. Az eredmények függvényében akár úgy döntesz, hogy új állás után nézel, akár maradsz a mostani munkahelyeden, mi bízunk benne, hogy olyan helyen dolgozol majd a továbbiakban, ahol megbecsülnek téged.

Itt a kvíz!

Következetesen

Előfordulhat, hogy kissé távolságtartó a főnököd, éppen ezért a következő személyes megbeszélés alkalmával célszerű lehet rákérdezned a jövőbeni célokra. Ha ugyanis látja, hogy igyekszel és érdekel a cég sorsa, akkor javulhat a beléd vetett bizalma. Valószínűleg nem menthetetlen a helyez, ha szeretsz az adott helyen dolgozni, mindenképpen érdemes próbálkoznod. 

Néha

Könnyen lehet a főnököd olyan feladatokat bíz rád, amik valójában tegnapra kellettek volna. Ennek persze az is lehet az oka, hogy alapvetően megbízik benned és a képességeidben, bár ez dicséret formájában csak ritkán nyilvánul meg.  Érdemes lehet vele beszélned a problémáról, ha ugyanis szeretsz az adott vállalatnál dolgozni, akkor fontos, hogy motiváltnak és boldognak is érezd magad. Lehet, hogy nincs is nagy probléma, pont csak arra van szükség, hogy őszintén és nyíltan kommunikálj a főnököddel. 

Ritkán

A főnököd nem igazán értékeli az idődet vagy a szakértelmed. Könnyen lehet, hogy munkaidőn túl is e-mailekkel bombáz, lehetetlen határidőket szab, az elismerés és a jutalom mint fogalmak pedig ismeretlenek a számára. Valószínűleg itt az ideje, hogy böngészni kezdj a LinkedIn-en és új állás után nézz. 

Soha

Őszinte részvétünk. A főnököd nem csak, hogy nem tiszteli az időded, de valószínűleg nyíltan ellenséges is. Annak ellenére, hogy erre te nem adtál okot nem bízik a képességeidben. A főnököd egyértelműen mérgező, a lehető leghamarabb kezd el megvalósítani az álmod és ne dolgozz ott! 

Fotó: Freepik

H I R D E T É S