optikai illuzio, macska, feladvany
Fotó: @hecticnick

Két macska van ezen a képen, de csak az emberek 1 százaléka találja meg mindkettőt

blank
blank

H I R D E T É S

Ezen a képen összesen két macska található, de csak az igazán kivételesek, az emberek 1 százaléka képes kiszúrni mindkettőt. Neked sikerül?

Eddig azt gondoltad, hogy jó megfigyelő vagy? Akkor nézd meg alaposan ezt a képet, mert lehet, hogy kifog rajtad. Mai optikai illúziónkkal most próbára teheted magad és a képességeidet.

Idilli jelenet

A lenti fekete-fehér rajzon egy idilli családi jelenetet láthatunk, ahol a férj és a feleség egy asztal mellett ülnek, a kislányuk pedig a földön játszik. A képen két macska is elbújt valahol, a kérdés, hogy te vajon megtalálod-e mindkettőt.

Jó megfigyelő vagy?

Ha igazán jó megfigyelő vagy, akkor biztosan kiszúród mindkettőt, de az igazság az, hogy ez csak az emberek 1 százaléknak sikerül. Te benne vagy ebben az 1 százalékban?

Mutatjuk a képet, nézd meg alaposan!

blank

Sikerült?

Na, sikerült megtalálnod mindkettőt? Nem? Akkor segítünk egy picit.

Itt az egyik macska:

blank

Itt pedig a másik:

blank

Sokakon kifogott

A feladvány egyébként alaposan kifogott az embereken, egy TikTok felhasználó is megosztotta a saját oldalán, ahol a kommentelők között többen írták, nekik csak az egyiket sikerült megtalálni. Egy másik felhasználó viszont azt írta, neki sikerült megtalálnia mindkét cicát.

Itt a videó:

@hecticnick Can you find both of them? #illusions #foryoupage ♬ Beggin’ – Måneskin

Trükkös kihívások

Nem ez az egyetlen trükkös kihívás, ami lázban tartja az internet népét. Itt a Karrier Trend oldalán is mutattunk már néhány érdekes feladványt, itt van például ez:

Forrás: New York Post

H I R D E T É S