2024 eves horoszkop, oroszlan
2024 eves horoszkop, oroszlan

Oroszlán 2024 éves horoszkóp

blank
blank

H I R D E T É S

Az Oroszlán 2024 éves horoszkóp szerint előfordulhat, hogy ebben az évben némi késést tapasztalhatsz az általad kitűzött célok elérésében. Ez elsősorban azokra tartozik, akik kutatással és mérnöki tevékenységgel kapcsolatos munkát végeznek.

Az év első negyede

A bizonyos vizsgákra készülők kemény munkával és pozitív hozzáállással sikereket érhetnek el. Jupiter és Rahu azt tanácsolta, hogy az Oroszlánok kerüljék a rossz társaságot, és legyen pozitív hozzáállásuk.

Végső soron a siker számít. Ez év elején különösen ügyelj az egészségedre és fegyelmezetten tarts egy egészséges napi rutint, hogy elkerüld a nehézségeket. A Merkúr februári mozgása negatív gondolatokat és egészségügyi problémákat okozhat.

Javasoljuk, hogy ami az előző évben nem sikerült, azt az Oroszlán próbálja újra, mivel a Merkúr is támogatni fogja a jó teljesítményt. Sajátítsd el a tárgyalás művészetét, hogy szembe szállj az elméddel. Türelemről és kitartásról szól ez az időszak minden Oroszlán számára

Az év második negyede

Gondold át a dolgokat alaposan és áss mélyebbre azzal, hogy jó kérdéseket teszel fel a megfelelő időben. Ügyelj arra, hogy ezek a gondolatok csak a te nézőpontodra korlátozódjanak, és változtassanak meg.

Nagy az esélye annak, hogy önmegvalósításodhoz és a realizációhoz azzal kapcsolatban, hogy miben hiszel vagy mit szeretnél az életedtől, néhány múltbéli dolog felszínre kerülése fog hozzásegítni. Csak határozott gondolkodásmódra van szükséged ehhez!

Azok, akik orvosi témákat tanulnak, sikeresek lesznek a projektjeikben.

Az év második negyedében Szaturnusz és a Hold mozgása lustaságot okozhat, és elvonhatja a figyelmedet a szorgalmas munkától. 

Jót tenne, ha elmennél egy jógaórára, vagy részt vennél valamilyen foglalkozáson, hogy új dolgok vigyél az életedbe. Lelkesedésed elindít egy új dolgot az életedben, amiben a Jupiter az év második negyedében támogat majd.

Az év harmadik negyede

Nem szabad a múltbeli hibákon és eseményeken merengeni, amelyek hatással lehetnek a teljesítményére. Csak fejlesztened kell a képességeidet, és koncentrálnod kell a célodra!

Az univerzum működésének megértése fontos szerepet játszik majd ebben az időszakban. Ebben az évben próbáld megőrizni a pozitív hozzáállásod, és kerüld a vitákat. Ezzel a hozzáállással sikereket fogsz elérni a munkahelyeden. 

Az év negyedik negyedéve

Javasoljuk, hogy dolgozz a gondolataidon és kerüld el a rossz baráti kört. A Mars mozgása az utolsó negyedévben egészségügyi problémákat okozhat, és a negatív gondolatok rossz hatással lehetnek erre.

Azok számára, akik régóta tervezik, hogy munkájukkal vagy vállalkozásukkal kapcsolatos szakképzésen vesznek részt jelenlegi képességeik gyarapítása és fejlesztése érdekében, babérokat hoz az időszak.

Az Oroszlánok bízzanak magukban, és lépjenek előre teljes gázzal. A siker követni fog!

H I R D E T É S