pihenes, szabadido, munka, stressz
Fotó: Envato

Ide vonulj el hétvégére, ha kipihennéd a munkát

blank
blank

H I R D E T É S

Bizonyára mindannyiunk számára ismerős az érzés, amikor már tényleg nagyon elszakadnánk a munkánktól, és alig várjuk, hogy hétvége legyen.

Könnyű azonban hétvégén megfeledkezni a pihenésről és a feltöltődésről, hiszen ekkor jut időnk eleget tenni egyéb kötelezettségeinknek.

Bevásárolunk, takarítunk, és mindent csinálunk, csak épp nem kapcsolódunk ki megfelelően. Természetesen valamikor ezeket is el kell végeznünk, és nem lóghatunk meg minden hétvégén, de mégis fontos időt szánni arra, hogy időnként a város zajától távol is tudjuk élvezni szabadidőnket. Adunk néhány tippet, hogy hova érdemes menned, ha egy kicsit elcsendesednél, olvasnál, vagy csak szimplán a természet közelében, minőségi időt töltenél el.

TreeHouses Noszvaj

Magyarország első lombházai rendkívüli sikernek örvendnek, ugyanakkor megadják mindazt a diszkréciót, amely egy hétvégi elvonulásnál mindenképp szükséges. A lombházak egy 4 csillagos szálloda felszereltségével várják egész évben az oda utazókat, így a pihenés garantált mindenki számára. Fontos kiemelni, hogy a házak két személyre lettek tervezve, és a szállás nem fogad gyermekeket és kisállatokat. Aki tehát családi hétvégére vágyik, annak nem ideális helyszín, ellenben pároknak tökéletes. Előnye, hogy többféle programból választhatunk közvetlen náluk, így borvacsorára, lovagolni, kerékpározni vagy siklóernyőzni is eljuthatunk.

Rönkfa Lak Szilvásvárad

Ha a bükki panorámában szeretnénk gyönyörködni, és egy csendes hétvégére vágyunk, akkor a szilvásváradi rönkház tökéletes választás. Érdekessége, hogy kézzel faragott, így már a külleme is elvarázsol majd minket. Mivel egész évben fogadnak vendégeket, így minden évszakban el lehet vonulni, és kikerülni pár napra a hétköznapok körforgásából. Télen kandalló, nyáron dézsafürdő vár minket, így olyan élményeket is gyűjthetünk, amikre nem minden nap van lehetőségünk. Mivel a ház 2×3 főre lett tervezve, így mehetünk akár kisebb baráti társasággal vagy családdal.

Örökzöld Vendégház Zebegény

Amennyiben szeretünk kirándulni és a természetet járni, úgy mindenképp érdemes ellátogatnunk a zebegényi vendégházba. A közelben több turista útvonalat találunk, így könnyen elmerülhetünk a természet adta szépségekben. Ha viszont csak pihennénk a szálláson, úgy a teraszról is élvezhetjük a friss levegőt és a csodás kilátást. A ház mindennel felszerelt, és 4 fő elszállásolására tervezték, így mehetünk a párunkkal, családunkkal, vagy akár barátainkkal is. Ha valóban egy kiadós feltöltődésre vágyunk, akkor jó választás az Örökzöld Vendégház.

blank
Kattints a képre, és már ott is lehetsz (persze csak virtuálisan)!

Szerző: I.A.
Fotó: Envato

H I R D E T É S