sztar, karrier, hivatas
Sting, Whoppy Goldberg, Nicole Kidman, Brad Pitt, Channing Tatum

5 sztár, akiknek teljesen normális munkája volt azelőtt

blank
blank

H I R D E T É S

A sztárok pontosan ugyanolyan hétköznapi embernek születtek, mint amilyenek mi vagyunk. Hétköznapi munkáik is voltak Mutatjuk! 

Nyilvánvalóan, amikor a sztárokra gondolunk, akkor csak a csillogás meg a fény jut először az eszünkbe, pedig valójában a hírnév előtt ők pontosan ugyanolyan hétköznapi emberek voltak, mint bárki más. Ez pedig azt is jelenti, hogy a fényes karrier előtt nagy eséllyel végeztek hétköznapi munkát is. Összeállításunkban most megmutatjuk, hogy Hollywood legfényesebb csillagai mit csináltak azelőtt, hogy övék lett volna az amerikai álom.

Sting mint tanár 

Bizony, Sting elvégezte a tanárképző főiskolát, ezt követően pedig közel két évig egy általános iskolában dolgozott. Ha pedig az ideje engedte, akkor hétvégente és a tanítási szünetekben jazzklubokban lépett fel. Ezt megelőzően, fiatalabb korában pedig dolgozott buszvezetőként, de építőmunkás és adóellenőr is volt.

blank

Whoopi Goldberg, mint halottasházi sminkes

Whoopi szépségápolást tanult, majd pedig ebben a szakmában helyezkedett el. Bár egy kicsit bizarr oldaláról közelítette meg a foglalkozást, ugyanis halottasházakban sminkelte a holtakat. A színésznő állítása szerint szerette ezt a munkáját, hovatovább máig nagyon szívesen is beszél róla.

blank

Nicole Kidman, mint masszőr 

Az Oscar-és Emmy-díjas színésznő akkor tanulta ki a masszőr mesterséget, amikor az édesanyjánál mellrákot diagnosztizálta. Nicole ugyanis a masszázs segítségével igyekezett édesanyja izomfájdalmait enyhíteni. Azonban a szakma annyira megtetszett neki, hogy másokat is szívesen megmasszírozott. 2012-ben egy interjúban azt nyilatkozta: “Még mindig szeretem masszírozni az embereket”.

blank

Brad Pitt, mint limuzinsofőr 

A sármos Brad Pitt Hollywood előtt újságírást tanult az egyetemen, azonban két héttel a záróvizsga előtt otthagyta az iskolát és elindult megvalósítani az amerikai álmot. Kezdő színészként azonban alig kapott munkát, így muszáj volt állást keresnie, hogy kiegészítse a bérét. Dolgozott limuzinsofőrként, jellemzően örömlányokat furikázott, de volt, hogy csirkejelmezbe bújt, hogy becsalogassa a járókelőket egy mexikói étterembe.

blank

Channing Tatum, mint sztriptíztáncos

Channing 19 éves korától kezdve évekig sztiptíztáncosként kereste a kenyerét Floridában. Amikor pedig már befutott sztár lett, akkor a Magic Mike című filmben csillogtathatta meg e téren a tehetségét, hiszen szerepe szerint éjszakai bárokban táncolt. A dolog pikantériája, hogy a színésznek van egy hasonmása, Will Parfitt, aki a megszólalásig hasonlít Channingre és, aki sztiptíztáncosként dolgozik. Lehet, hogy valójában Channing az csak civilben?

blank

Forrás: Cosmopolitan 

Szerző: G.P.
Fotó: Pinterest, 9GAG

H I R D E T É S