karrier, horoszkóp, ezoteria, bika
karrier, horoszkóp, ezoteria, bika

Támogatásra van szüksége az egyik csillagjegynek!

blank
blank

H I R D E T É S

A Halak bízzon magában, a Szűz ne várjon többet, a Kos próbáljon kimaradni a konfliktusokból!   Karrier horoszkóp: 2024.01.19.

A realitás talaján maradva: Hány százalékos fizetésemelésre számítotok?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Kos

Súrlódások vannak, függetlenül attól, hogy hová fordulsz és azt érezheted, hogy semmit sem tudsz jól csinálni a munkahelyeden. Ne gondold automatikusan, hogy te vagy a hibás. Nem vagy az. Próbálj meg kimaradni a konfliktusból, ahelyett, hogy belemennél.

Bika

Az elmúlt időszakban befuccsolt álmaid ma új esélyt kapnak. Nincs semmi ok, amiért ne tudnád megalkotni a tökéletes forgatókönyvet a karriered során. Dolgozz úgy, hogy minél közelebb kerülj hozzá ahelyett, hogy elégedett lennél az “átlaggal”.

Ikrek

A előre látott kockázatok kulcsfontosságúak a mai nap sikeréhez. Megvan benned a lehetőség, hogy rendkívül jól teljesíts. Ne becsüld alá a jó szerencsédet. Egy nagyon szerencsés csillagállás alatt tevékenykedsz, és ez a szerencse rengeteg jót hozhat neked.

Rák

A nézőpontodat olyan valaki fogja próbára tenni, akinek nagy hatalma van a szavai mögött. Csak azért, mert ez a személy megpróbálja önmagára felhívni a figyelmet, még nem jelenti azt, hogy pontosan tudja, miről beszél. Légy erős, és ne bizonytalanodj el.

Oroszlán

Kérj további segítséget, amikor szükséged van rá. Talán ez azt jelenti, hogy asszisztenst vagy extra embert kapsz a csapatodba a munkahelyeden. Ez azt is jelentheti, hogy házvezetőnőt vagy bébiszittert keresel az otthonodba. Akárhogy is, támogatásra van szükséged, szóval szerezd meg!

Szűz

Egy terv már egy ideje dolgozik a fejedben. Számos forrásból kaptál jeleket, amelyek megerősítik, hogy ez a terv helyes. Most már csak bele kellene tenned a kemény munkát, és meg kell tenned az első lépést. Mire vársz?

Mérleg

Munkatársad vagy munkaadód ma le fog szidni, amiért túl vakmerő voltál. Ne próbálj elmenekülni a helyzetből, mert ez csak súlyosbítja a konfliktust. Valószínűleg igaza van annak, akivel harcolsz.

Skorpió

Lépj túl ma az apró civódásokon, hogy a nagyobb képet lásd. A konfliktusban lehetőség rejlik, akár észreveszed, akár nem. A cél nem az, hogy kinek van igaza és kinek nincs. A cél a vállalkozás fejlesztése!

Nyilas

Barátkozz azokkal, akik pozitív, felfelé ívelő pályán haladnak és ne vedd körbe magad olyan emberekkel akik csak a terved lehetséges buktatóit látják. Ezek az emberek továbbra is túlságosan kritikusak a munkáddal szemben. Ha ez munkahelyváltást jelent, akkor tedd meg.

Bak

Úgy tűnik, ma semmi sem megy úgy, ahogyan szeretnéd. Tovább ront a helyzeten, hogy azok, akikkel néhány nappal ezelőtt nyíltan vitatkoztál, ma igazán szerencsések. Ez nem a megbánás vagy a visszafordulás ideje. Ehelyett a stabilnak kell maradnod és bíznod kell abban, hogy hamarosan eljön a te időd.

Vízöntő

Minimális gondos tervezéssel egy kis ötletből hatalmas profitot lehet csinálni. Remek anyagi lehetőségek várnak ma rád. Még egyszer ellenőrizd a számokat, mielőtt aláírnád a papírokat, de valószínűleg nem vezetnek félre.

Halak

Általános önbizalmad ma szilárd, ezért ne hagyd, hogy valaki – valószínűleg egy férfi – felborítsa, aki agresszív hangot vesz veled szemben. Az, hogy valaki határozottabb, még nem jelenti azt, hogy igaza van. Bízz magadban!

Karrier horoszkóp: 2024.01.19.
Forrás: horoscope.com

H I R D E T É S