Flow
Forrás: Envato

Egy film a szenvedéllyel végzett munkáról

blank
blank

H I R D E T É S

Pályakezdőként is nagy eséllyel arra vágyunk, hogy olyan munkát végezzünk, amit szenvedélyesen szeretünk. Ezt a lehetőséget kapja meg az Ébredj velünk című film nagyon lelkes főszereplője, Becky Fuller, akit Rachel McAdams formál meg.

A főhős kapásból nehéz feladatot kap, ugyanis szinte a nulláról kell felhozza egy reggeli tv-műsor nézettségét. Becky elképesztő energiával veti bele magát a munkába, kitartásának és küzdő szellemének hála pedig megszerzi műsorvezetőnek a korábban parkolópályára tett Mike Pomeroyt (Harrison Ford). A férfi azonban nem az az együttműködő típus, így rendesen megnehezíti Becky dolgát.

A film tökéletesen mutatja be, mennyire pörgős is az élet egy napi tv-műsor hátterében, de azt is remekül példázza, hogy a siker nem terem minden bokorban, a sikerért küzdeni kell: kitartó munkával lehet eljutni A-ból B-be.

Az Ébredj velünk egy könnyed, de közben nagyon motiváló történet arról, miért is éri meg követni az álmainkat, még akkor is, ha közben nehézségekkel találjuk szemben magunkat.

Szerző: G.P.

Fotó: Envato

H I R D E T É S