Flow
Forrás: Envato

Az Ikreket a fantázia szabad szárnyalására biztatja a mai karrier horoszkóp

blank
blank

H I R D E T É S

Könnyedség, pihenés, lelassulás, játékosság – ezek a mai megszívlelendő tanácsok a karrier horoszkóp szerint.

Karrier horoszkóp március 30-án.

Kos

Hangolódj rá igazi önmagadra, ahelyett, hogy alkalmazkodnál ahhoz a képhez, ami kialakult rólad akár munkavállalóként, akár munkáltatóként. Engedd el ezeket a szerepeket, és élvezd a mai napot! Ha dolgoznod kell, úgy bánj másokkal, ahogy magaddal is bánnál.

Bika

Nehéz lehet ma lenyugodni és relaxációs üzemmódba kapcsolni. Ha ma dolgoznod kell, próbálj meg a munkádra játékként tekinteni.

Ikrek

Képzeld ma azt, hogy filmsztár vagy. A munka szórakoztatóbb lesz, ha úgy teszel, mintha egy filmszerepet játszanál. Az aktív képzelőd elrepíthet onnan, ahol vagy. Az még jobb, ha ma nem kell dolgoznod. Élvezd a szabadidőt, lazíts.

Rák

Még ha nem is dolgozol ma, a munka jár a fejedben, ugyanis valaki felhív és feltesz egy munkával kapcsolatos kérdést. Ne feledd, hogy most nem vagy köteles foglalkozni ezzel.

Oroszlán

Az egyensúly akkor jön létre, ha megtalálod a módját, hogy lelassítsd az száguldó elmédet. Nézd meg a nagyobb perspektívát. Nézd meg a dolgokat más szemszögből.

Szűz

Könnyedén elháríthatod a súlyos munkahelyi problémákat. A nap könnyen áramlik, ami segít oldani a feszültséget. Ha dolgozol, könnyedén tedd.

Mérleg

Reméled, hogy sikerül kiszabadulnod végre a nehéz problémákból. Sajnos azonban az intenzitás szintje marad – csak az emberek és a helyzetek változnak egy kicsit. Próbáld megőrizni a humorérzékedet.

Skorpió

Nem vagy túl jó kapcsolatban barátaiddal és családoddal. Ez leginkább annak tudható be, hogy a fejed még mindig tele van a munkahelyi dolgokkal. Csinálj valamit, ami segít kitisztítani az elmédet, és segít az újrakezdésben.

Nyilas

Tanulj valami újat, és alkalmazd az ezt az magánéletedben. Valakitől hasznos, gyakorlatias tanácsot kapsz. Produktív beszélgetések várnak rád.

Bak

A legjobb módja annak, hogy meggyógyítsd magad az elmúlt hét nehézségeiből, ha beszélsz másokkal. Ha megosztod a terheket, könnyebb lesz neked és egyszerűbb lesz a tervezés is.

Vízöntő

Az előző napi beszélgetések zakatolnak a fejedben. Tegyél meg mindent, hogy elengedd ezeket a gondolatokat, ne hagyd, hogy ma ezek uralják a tudatodat.

Halak

Még ha fizikailag nem is dolgozol, az elméd továbbra is pörög. Adnod kellene magadnak egy kis pihenőt, de ezt könnyebb mondani, mint megtenni. Jó, ha részt veszel valamilyen fizikai tevékenységben. Engedd el a stresszt, a feszültséget vagy zavart, amit cipelsz.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S