munkavallalo, munkaltato, vallalkozas, szakkepzes
Fotó: Envato

Kutatás vállalkozások szakképzett munkavállalóról

blank
blank

H I R D E T É S

Az MKIK Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézete friss kutatásában a szakképzett munkavállalók foglalkoztatását vizsgálja. A kitöltés önkéntes.

A kutatás célja, hogy átfogó képet kapjunk a szakképzett munkavállalók kompetenciáiról, a vállalkozások szakképzettek foglalkoztatásával kapcsolatos tapasztalatairól. A kutatás része a szakképzés fejlesztését szolgáló stratégiai munkának, eredményeit a döntéshozókkal is megosztják – írja ajánlójában a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara. A kutatás része a szakképzés fejlesztését szolgáló stratégiai munkának – és mint ígérik –, az eredményeit megosztják majd a döntéshozókkal is.

Egyúttal azt kérik, hogy a kérdőívet olyan szakember válaszolja meg, aki a vállalatánál a létszámgazdálkodással kapcsolatos döntéseket hozza, illetve rálát a személyi ügyekre. A kérdések ugyanis a cégnél foglalkoztatott szakképzett munkavállalókra vonatkoznak.

A kutatást egyébként a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megbízásában a Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet végzi. A kérdőívet, ami ide kattintva érhető el, július 31-ig lehet kitölteni.

Karrier Trend
Fotó: Envato

H I R D E T É S