palyaorientacio, palyavalasztas, pbkik, podcast, iskolatipusok
Fotó: Envato

Középfokú iskolatípusok, új szakképzési rendszer

blank
blank

H I R D E T É S

Hogyan érdemes tervezni gyermekünk iskolaválasztását, milyen szempontokat szükséges mérlegelni, és egyáltalán milyen iskolatípusok érhetők el, amelyek közül választhatunk, valamint hogyan lehet korrigálni, ha kiderül, mégsem döntöttünk a legjobban?
Purger Valériával, a a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs tanácsadójával beszélgettünk a tematikus sorozat 2. részében.

Tényleg, életünk egyik első, legfontosabb döntése a pályaválasztás? Milyen irányba menjek, mire figyeljek, mire vagy kire hallgassak? És mi van, ha rosszul döntök?

9 részes, „Élet. Pálya. Tervezés.” című pályaorientációs podcast-sorozatunkkal abban szeretnénk segíteni a döntés előtt állóknak és a szülőknek, hogy tisztán lássák a külső és a belső lehetőségeket, rálássanak arra, mi minden befolyásolja a választásainkat. Könnyen emészthető, áttekinthető képet szeretnénk nyújtani a képzési lehetőségekről és potenciális karrierutakról.

Tematikus podcast-sorozatunk szakmai együttműködő partnere a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a Pályaválasztásbaranya.hu.

Ha tetszett a beszélgetés, kövess minket ezeken a podcast-platformokon

H I R D E T É S