palyaorientacio, palyavalasztas, pbkik, podcast
palyaorientacio, palyavalasztas, pbkik, podcast

A 21. századi munkaerőpiac és az ott elvárt (új) kompetenciák

blank
blank

H I R D E T É S

Felgyorsultak a munkaerőpiaci változások, szakmák mennek, és jönnek újak. A képzés mellett a személyes kompetencia is fontossá vált. A jövő megérkezett.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy az életünk folyamatos átalakuláson megy keresztül, mára szinte csak a változás az egyetlen állandó. Mindez természetesen a munkaerőpiacon is maximálisan érezteti hatását. Az itt érvényesülő trendek egy egészen új típusú munkaerőpiaci környezetet teremtenek (VUCA világ), amely egyrészt kihat a jelenlegi szakmákra, másrészt olyanokat hív életre, amelyek ma még nem is léteznek.

Beszélgetés Dr. Cseh Judit, munka-, pálya-, karriertanácsadóval, trénerrel, business coach-csal.


Tényleg, életünk egyik első, legfontosabb döntése a pályaválasztás? Milyen irányba menjek, mire figyeljek, mire vagy kire hallgassak? És mi van, ha rosszul döntök?

9 részes, „Élet. Pálya. Tervezés.” című pályaorientációs podcast-sorozatunkkal abban szeretnénk segíteni a döntés előtt állóknak és a szülőknek, hogy tisztán lássák a külső és a belső lehetőségeket, rálássanak arra, mi minden befolyásolja a választásainkat. Könnyen emészthető, áttekinthető képet szeretnénk nyújtani a képzési lehetőségekről és potenciális karrierutakról.

Tematikus podcast-sorozatunk szakmai együttműködő partnere a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a Pályaválasztásbaranya.hu.


Ha tetszett a beszélgetés, kövess minket ezeken a podcast-platformokon

H I R D E T É S