horoszkop, ezoteria, karrier, bika
Fotó: Envato

A Bika ma gyakran nézze telefonját, e-mailjeit

blank
blank

H I R D E T É S

A Szűz hozza ki a legjobbat helyzetéből, a Mérleg engedjen az egójából.

Karrier horoszkóp május 23-án.

Kos

Mások rajtad nevetnek, és nem veled. Sok idődet fogják elvesztegetni, ha hagyod nekik! Ne feledd, a te időd is értékes! Sétálj el, ha így látod jónak! Ne maradj ott, csak azért, mert kényelmes!

Bika

Ma különös figyelmet szentelj arra, hogy rögtön válaszolj a bejövő e-mailjeidre és telefonhívásaidra. Fontos információt fogsz kapni ezeket a csatornákon keresztül. Mások próbálnak elérni, hallgass rájuk! Hagyd nyitva a vonalakat, egy új lehetőség fog megtalálni.

Ikrek

Ha nincs semmi jó amit mondhatnál, akkor inkább ne is beszélj! Egy negatív szó úgy terjed mint az erdőtűz, és nem fog sok időbe telni, míg elér hozzád. Könnyű kritikusnak lenni másokkal, de tudd, hogy ez a kritika nincs mindig szívesen fogadva. 

Rák

Minden jól alakul számodra. A gyors észjárásodat és bájodat mindenki szereti és megbecsüli. A vicceid és történeteid, amiket az ebédlőben mondasz szünetben, a nap fénypontjává válnak. Sok ember szívét elnyerted!

Oroszlán

Lehet, hogy te nagyon komoly vagy, de mások nem vesznek komolyan. Talán kicsit több tartalmat kellene adnod a szavaidnak annak érdekében, hogy jobban rezonáljanak mások felé!

Szűz

Frusztrált vagy amiatt, mert nem kapsz elég eszközt ahhoz, hogy jól végezhesd  munkádat. Emiatt nem vagy a legjobb helyzetben. Azonban ezért ne helyezz magadra túl nagy nyomást! Hozd ki a legjobbat a helyzetből!

Mérleg

Nem érted meg, hogy miért cselekednek mások úgy, ahogy, és ezért nagyon kritikus leszel velük. Légy óvatos! Csak azért, mert más nem úgy csinálja a dolgait, mint te, attól még nincs jogod lenézni őt!

Skorpió

Bár most egy nehéz időszakon mész keresztül, ma mégis jó napod lesz. Érezd jól magad a bőrödben, és örülj a körülötted lévő embereknek! Hosszantartó kapcsolatokat alakíthatsz ki, amik kifizetődőek lesznek a jövőben!

Nyilas

Készíts magadnak egy jutalom rendszert! Ha kitűzöl magad elé egy célt, nyugodtan tarts 10 perces szüneteket közben, egyél egy különleges finomságot, hívj fel valakit nem munkaügyekben stb. Aztán tűzz ki egy másik célt, és egy másik jutalmat! Így sokat érhetsz el!

Bak

Jelenleg imádsz pletykálni. Mindenki dolga automatikusan a tied is. Mielőtt észhez kapsz, számodra lényegtelen információkkal lesz tele a fejed. Próbáld meg elkerülni ezeket!

Vízöntő

Ne várd el másoktól, hogy annyira figyeljenek rád, mint szoktak! Ma nincsenek a körülötted lévők legjobb formájukban, és nem fognak semmire emlékezni abból, amit mondtál nekik. Nagy eséllyel egyik fülükön be, másikon ki fog menni a mondanivalód. Ne rakd az összes bizalmad másokba.

Halak

Egyszerre száz dologgal foglalkozol, és a legjobb ebben, hogy még így is jó munkát végzel és mindent képes vagy kézben tartani. Mások is észreveszik ezt, és le vannak nyűgözve attól, hogy mennyire jól oda tudsz figyelni egyszerre több mindenre. Nekik nincs meg az a tehetségük, mint neked.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S