horoszkop, ezoteria, karrier, bika
Fotó: Envato

A Nyilasnak be kell adni a derekát, a Szűz jókedve nem hat a környezetére

blank
blank

H I R D E T É S

A Bikának ki kell állnia magáért, az Oroszlánnak írnia kellene a főnöknek, a Skorpió pedig nemsokára pozitív választ kap.

Karrier horoszkóp május 4-én.

Kos: A hosszú távú trendek neked kedveznek, de ma egy kis akadályba fogsz ütközni. Ez csak egy pillanatnyi nehézség, amin gyorsan túl fogsz kerekedni, és visszatérsz az álmaid eléréséhez vezető útra. 

Bika: Lehet, hogy egy bizonyos elképzeléshez, vagy munkához ragaszkodsz, csak azért, mert valaki hisz benne vagy kedveli azt. Ne engedd, hogy mások gondolkodjanak helyetted! Az ami másnak jó, nem feltétlen jó neked is.

Ikrek: Az otthonodra és a családodra fogsz összpontosítani, akár munkában vagy, akár nem. Szánj időt arra, hogy összeszedd a gondolataid, és gondoskodj arról, hogy megfelelő egyensúlyban legyen az életed, főként a személyes kapcsolataid terén. Változtass ha kell! 

Rák: Sokat javul a hangulatod, és azon töprengsz, miért nem éreztél így a hét elején akkor, amikor ez fontos lett volna. Most nincs idő a múlton rágódni. Ez nem tesz jót neked. Élvezd a jelent.

Oroszlán: A gondolkodásod világos és egyértelmű. Itt az ideje annak, hogy megfogalmazz egy levelet a főnöködnek vagy munkatársadnak. A hét elején nehezedre eshetett szavakba önteni gondolataid, de most gördülékenyen megy. 

Szűz: Játékos, vidám kedvedben vagy, de tartsd észben, hogy nincs mindenki ugyanebben a hangulatban. Légy tekintettel azokra, akiknek éppen nehezebb napja van. Ha nem állsz empátiával mások felé, az egy nagy konfrontáció oka lehet.

Mérleg: Attól függetlenül, hogy a heted nehezén túl vagy, az utóhatása még benned van. Úgy érezheted, hogy még mindig van befejezetlen munkád, ezért nehezedre esik lelassítani mindig pörgő elméd. Lélegezz mélyeket és menj el hosszú sétákra a barátaiddal, ha lehetséges!

Skorpió: A válasz, amit vársz hamarabb érkezik hozzád, mint hinnéd. Addig is légy türelmes. Akár észreveszed, akár nem, a mentális stressz rossz hatással van a körülötted lévőkre. Tegyél meg mindig tőled telhetőt azért, hogy pihenj, és ne aggódj!

Nyilas: Az igazság megmutatkozott. Fogadd el ezt az igazságot, és cselekedj aszerint, ahelyett, hogy visszariadsz és úgy teszel, mintha nem rád vonatkozna. Nézz szembe a tényekkel, és lásd meg, hogy ami ennek eredményében létrejön, az a te, és a körülötted lévők legjobb érdekében történik.

Bak: Úgy érzed, hogy sikerült találnod egy apró kiutat a munkahelyeden. Egy katasztrófa szélén voltál, de valamiféle csoda folytán sikerült időben elkerülnöd, Itt az ideje annak, hogy hátradőlj és pihenj! 

Vízöntő: A gondolkodásod tiszta, és képes vagy megakadások nélkül közölni mondanivalódat. A másokkal való kommunikáció tiszta, és úgy érezheted, mások gondolatait olvasod. Nyugodtan beszélj a munkával kapcsolatos problémáidról, még akkor is, ha éppen nem vagy a munkahelyeden. 

Halak: Csodálatos gondolataid vannak, de ezek általában nem a munkával kapcsolatosak. Ma viszont lesz egy ötletelésed, ami segíteni fog abban, hogyan valósítsd meg ezeket a gondolatokat. 

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S