horoszkop_ezoteria_karrier_merleg
Fotó: Envato

A Mérlegnek és az Oroszlánnak elkezdődött a 7 éves ciklusa!

blank
blank

H I R D E T É S

A Nyilas kövesse az álmát, a Bak ne hozzon elhamarkodott döntést!
Karrier horoszkóp július 8-án!

Kos

Egy csodás új 7 éves ciklus kezdődött el, amiben az érzékenységed és az intuíciód felváltva mutatkozik. Gondolkozz olyan munkákban, amik segítik megélni a médiumszerű képességeid!

Bika

Közel vagy ahhoz, hogy megvalósítsd egy olyan ötleted, ami hihetetlenül sikeressé válhat. A probléma az, hogy a körülötted lévő emberek nem támogatják ezt az álmod. Várd ki, amíg valaki megvilágosodik, és támogat!

Ikrek

Hatalmas idegesség uralkodik benned ma. Nyugtalan vagy a szorongástól, és úgy érzed, a világ egy lyukat váj beléd. Tarts sok szünetet, amiben elmész sétálni, akár csak a házad körül!

Rák

A kreatív képességeid kombinálása, a bájod, és a kommunikációs képességeid ötvözése megadja a nyerő kombinációt, ami által megállíthatatlanná válsz! Használd az összes eszközöd, és szánd el magad! Bármi, amibe belekezdesz, sikert fog hozni számodra! 

Oroszlán

Egy nagy váltást érzel, ami által hirtelen sokkal jobban érzed magad a bőrödben. Ez közel sem, csak illúzió! Ez a kezdete egy csodás 7 éves ciklusnak, amiben a legjobb formádat fogod hozni! A siker közel van!

Szűz

Valami, amibe sok energiát és reményt fektettél, hirtelen ellenfelekbe fog ütközni, az összes oldalról. Nincs szükség arra, hogy feladj mindent! Módosíts, de maradj a tervnél, ne hagyd, hogy egy kis zűrzavar eltántorítson!

Mérleg

Nagy változás fog bekövetkezni, aminek hatással lesz a következő 7 évedre! Ez idő alatt, össze kell hangolódnod az intuitív oldaladdal, ahhoz, hogy sikeres légy a karrieredben! Ússz az árral!

Skorpió

Jól látod azt, ami éppen történik, de a mai nap folyamán rájössz arra, hogy nem tudsz mindenről! Rá fogsz jönni, hogy vannak olyan részek, amik még mindig homályosak számodra. Jobban jársz, ha ezt bevallod, ahelyett, hogy úgy tennél, mindent értesz!

Nyilas

Itt az idő, hogy többet foglalkozz a szenvedélyeddel! Csináld azt, amit szeretsz, és a pénz majd követni fog! Nincs szükség arra, hogy olyat csinálj, amit utálsz. A jó kozmikus energia a te irányodba közeledik, szóval kövesd az álmaid!

Bak

Nehéz ma döntést hoznod, merrt a körülmények folyamatosan változnak. Egyik percben a kapott információ teljesen más, mint öt perc múlva. Légy türelmes, ahelyett, hogy elhamarkodottan döntenél!

Vízöntő

Az a magatehetetlenség, ami jelen van a munkahelyeden, az előnyödre is használható. Az, amire szükség van, az valaki, egy erős, és magabiztos látásmóddal: vagyis RÁD! Remek helyzetben vagy ahhoz, hogy rendbetedd ezt a felfordulást!

Halak

Nagyon magabiztos és erős vagy a feladataid illetően, szóval miért nem hallgatnak rád? Ehelyett azon dolgoznak, hogy megnehezítsék a dolgod. Ragaszkodj ahhoz, amiben biztos vagy, ahelyett, hogy mások miatt aggódnál!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S