Szomorú nő
Forrás: Envato

Valaki ma megkérdőjelezi a Mérleget!

blank
blank

H I R D E T É S

A Szűz mellett van a szerencse, a Bak vallja be, ha hibázott, a Bika tervezzen előre!
Karrier horoszkóp július 22-én!

Kos

Semmi sem úgy történik ma, ahogyan te szeretnéd. Azok, akiket meg nyíltan elítéltél, most hasítanak. Nem szabad most visszafordulni, vagy bánkódni a múlton. Inkább maradj az utadon, és bízz abban, hogy a te időd hamarosan eljön!

Bika

Egy kevés óvatos tervezéssel, egy apró ötletet hatalmas profittá tudsz varázsolni! Rengeteg pénzügyi lehetőség vár ma rád! Kétszer is ellenőrizd le a számokat, mielőtt bármit is aláírsz, így nagy valószínűséggel nem tudnak átverni téged!

Ikrek

Az önbizalmad ma rendben van, szóval ne hagyd, hogy ezt valaki elvegye tőled! Főleg ne egy férfi, aki agresszív hangnemben fog veled beszélni! Csak azért, mert valaki erőteljesebben beszél, nem jelenti azt, hogy igaza is van! 

Rák

Mindig van egy kis súrlódás, akárhova is fordulsz, és emiatt úgy érzed, semmit sem tudsz jól csinálni a munkahelyeden. Ne feltételezd automatikusan, hogy te vagy a hibás. Nem te vagy! Próbálj meg kimaradni a konfliktusból, ahelyett, hogy automatikusan belehelyezed magad!

Oroszlán

Az álmaid, amik az utóbbi időben homályba kerültek, ma újra előjönnek! Nincs semmi ok arra, amiért ne érhetnéd el azt a karrieredben, amit megálmodtál magadnak! Dolgozz a céljaidért, és ne alkudj meg az átlagossal!

Szűz

A megfontolt kockázat lesz a sikered! Megvan az esélyed arra, hogy minden nagyon jól alakuljon! Ne becsüld alá a szerencséd! Melletted van a szerencse, ami rengeteg sikerben részesít majd téged!

Mérleg

A nézőpontodat megkérdőjelezi valaki, akinek rengeteg hatalom van a szavai mögött! Csak azért, mert ez az ember megpróbálja felhívni magára a figyelmet, nem azt jelenti, hogy tudja is, miről beszél. Légy erős, és állj ki magadért!

Skorpió

Kérj segítséget, ha szükséged van rá! Ez lehet akár egy titkárnő a munkahelyeden, vagy egy munkatársad! Ez akár azt is is jelentheti, hogy bérelj fel egy házvezetőnőt vagy bébiszittert! Akármi is legyen, szükséged van a segítségre, szóval kérj!

Nyilas

Van egy terved, amit már egy ideje fontolgatsz magadban. Rengeteg jelet kaptál már, hogy ez a terv jó! Annyit kell csak tenned, hogy megteszed az első lépést! Mire vársz?

Bak

Egy munkatársad le fog szúrni azért, mert túl meggondolatlan vagy! Ne próbáld magad kibeszélni a helyzetből, mert azzal csak rontasz a helyzeten! Nagy eséllyel a munkatársadnak lesz igaza!

Vízöntő

Tedd félre a kicsinyes civakodásokat, és lásd a teljes képet! Nincs most értelme a fölösleges konfliktusnak, akár észreveszed, akár nem! A cél nem az, hogy megtudjátok kinek van, és kinek nincs igaza. A cél az, hogy előrevigyétek a céget!

Halak

Fogj össze azokkal, akik pozitívak, ahelyett, hogy azokkal vennéd körbe magad, akik motiválatlanok, és csak a lehetséges buktatókat látják mindenben. Ha ez azt jelenti, hogy munkahelyet kell váltanod, tedd azt!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S