horoszkop, ezoteria, karrier, rak
Fotó: Freepik

A Rákot ma kihívás elé állítják!

blank
blank

H I R D E T É S

A Szűz számítson az elismerésre, a Halak válasszon egy oldalt, vagy maradjon ki a vitából! Karrier horoszkóp: 2022.08.13.

Kos

A mai munkahelyi feszültség jobban hatással lesz rád, mint másokra. A kifejezetten érzékeny személyed nem dolgozik jól, ekkora stresszben. Húzz fel egy mentális falat önmagad, és körülötted lévők között!

Bika

A kozmikus energia remek felemelkedést fog hozni a karrieredben. Érezted már, hogy egy bizonyos izgalom egyre csak nő benned, ezért mindenre fel vagy készülve. Valószínüleg sok jót fog hozni neked ez a változás, ami hamarosan bekövetkezik.

Ikrek

Az, ha próbálsz logikát találni az összes részletben csak messzebb fog repíteni az igazságtól. Hallgass a megérzéseidre! Az univerzum arra kér, hogy rakd félre a racionális gondolataid, hogy az intuitív éned hozhasson döntéseket!

Rák

Igazán magabiztos vagy és erős, mégis valaki azt gondolja, hogy mindent jobban tud nálad, ezért ez az ember kihívások elé fog állatnai. Légy felkészülve erre! Bármit is teszel, ne hátrálj meg! Mindkettőtöknek előnye származhat ebből a helyzetből!

Oroszlán

Szorongsz egy projekt miatt, amiről nem tudod hogyan kéne kivitelezned, emellett pedig rengeteg konfliktus van akörül, hogy hogyan kéne ezt a projektet elkezdeni. Fontos, hogy szánj extra időt erre a kezdeti szakaszra. Ha nem teszel így, azt később megbánhatod!

Szűz

A megfelelő mennyiségű ambícióval, és bátorsággal rendelkezel, emelett pedig remek kapcsolatod van a többiekkel, és rendkívül produktív vagy a munkádban! Ezek a képességeid mind el lesznek ismerve, szóval bátran mutasd meg őket!

Mérleg

A legnagyobb problémád a mai napon az lesz, hogy elkészülj a munkáiddal, és, hogy együtt dolgozz másokkal. Elsőre, úgy gondolhatod, hogy ennek a két gondnak köze van egymáshoz. A feladatod az lesz, hogy rágyere, hogy miért nincs valójában.

Skorpió

Amikor próbálsz egy bizonyos csoportnak megfelelni, akkor csak egy másiknak fogsz unszimpatikussá válni. Ha pedig az utólag említett miatt változtatsz magadon, akkor az első nem fog veled egyetérteni. Dolgozz úgy, hogy magadnak megfelelj, függetlenül másoktól!

Nyilas

Haladni a dolgokkal nem lesz annyira könnyű, vagy egyértelmű. Minden eloszlott. Egy ideig ki kell tartanod, amíg a jelenlegi helyzet meg nem oldódik. Különben vissza kell majd menned, és mindent újra kezdeni. 

Bak

A mai nap energiája csak erősíteni fog a másokkal való kapcsolatodon. Ha voltak kisebb nézeteltérések az elmúlt napokban, számíts arra, hogy ezek mind el fognak múlni. Ha a kapcsolataid a közelmúltban nem ütköztek akadályokba, akkor készülj fel az előléptetésre vagy fizetésemelésre!

Vízöntő

Ha nem figyelsz a lépteidre, könnyen nagy bajban találhatod magad! Próbáld meg mentálisan nem túlságosan beleélni magad a vitába. Különben rossz helyzetbe teszed magad, és ez ki fog hatni a magánéletére is! Próbálj meg semleges maradni!

Halak

Amikor a munkahelyi viták elszabadulnak, vigyázz, nehogy mindkét fél oldalának helyeselj! Emiatt mások úgy gondolhatják, hogy hátba szúrod őket, és mindkét fél tiszteletét elveszítheted! Válassz egy oldalt, vagy  maradj ki a vitából!

Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S