horoszkóp, ezoteria, karrier, skorpio
Fotó: Envato

Karrier horoszkóp: A Skorpió ne hagyja, hogy „palimadárnak” nézzék munkahelyén

A Bak élete tele van új lehetőségekkel, a Rák elveszettnek érzi magát

blank
blank

H I R D E T É S

A Bak élete tele van új lehetőségekkel, a Rák elveszettnek érzi magát

Karrier horoszkóp május 12-én.

Kos: Mostanában feszültség van közted és egy barátod, vagy szeretted közt, de ma egy teljesen más szögből fogod látni a kialakult helyzetet. Valaki idegesítő kritikája által új fényben fogod látni ezt a történetet. Használd ezt az újonnan jött látásmódot a hét folyamán!

Bika: Ha a kéznél lévő napi feladataidra figyelsz, fontos tudásra tehetsz szert, amit a karriered során kamatoztathatsz. Ez az értékes információ a szíveden keresztül fog megtalálni téged, nem a fejedben lévő kusza gondolatokon keresztül. Hallgass a megérzéseidre!

Ikrek: Olyan pozícióban vagy, ami nagy erővel bír. Győződj meg róla, hogy olyan béred legyen, amit megérdemelsz. A tehetséged és a kritikus látásmódod sokat ér. A tekintélyed megkérdőjelezhetetlen! Az emberek számítanak rád. Olyan fizetést érdemelsz, ami ez tükrözi!

Rák: A munka és karrier jelenleg egy rejtély számodra. Minden téma, ami ehhez kapcsolódik, nagyon bizonytalan. Nem vagy biztos abban, hogyan tovább. Holott a megoldás benned rejlik, hiszen többet tudsz, mint hinnéd! Higgy magadban!

Oroszlán: Egy új felvilágosodás vár rád. Hirtelen fény fog derülni egy olyan problémára, ami eddig „árnyékban” volt. Kovácsolj előnyt ebből az új kezdetből! Lehetséges, hogy egy kicsit változtatnod kell a helyzeteden annak érdekében, hogy az összes ezzel járó haszonban részesülhess. Ez egy izgalmas időszak lesz!

Szűz: Elég nyilvánvaló, hogy keményen kell most dolgoznod azért, hogy megkapd, amit szeretnél. Van egy dolog, ami nem olyan egyértelmű, az pedig a hit. Ne felejtsd el, hogy hinned kell abban, amin éppen dolgozol annak érdekében, hogy sikeres és profitáló legyen!

Mérleg: Ma jól érzed magad, bár lehet, hogy nem dolgozol, ennek ellenére ez egy jó idő arra, hogy a munkával kapcsolatos terveidet újragondold. Az elméd tiszta és stabil, a gondolkodásod gyakorlatias. Az, amit ma eltervezel, mindenképpen megvalósul!

Skorpió: Kérdezd meg magad, hogy tényleg reálisan álltál-e a munkahelyi helyzetedhez. Úgy tűnik, hogy a bohóc szerepét vetted fel. Ez a fajta magatartás gátol téged, ez nem vitás. A mai napot használd az újratervezésre!

Nyilas: Ha egy bizonyos fajta halat szeretnél fogni, fontos, hogy a megfelelő csalit használd. Ugyanez a szabály vonatkozik a karrieredre is! Menj biztosra, hogy ugyanezt a taktikát használod a céljaid elérésének érdekében. A változást látni fogod.

Bak: A lehetőségek tárháza nyílt meg előtted. Ne engedd, hogy ez kicsússzon a kezeid közül. Lehetséges, hogy később jön meg a befektetett munkád gyümölcse, mint szeretnéd, de ha most megteszed a szükséges lépéseket, hatalmas jutalomban részesülhetsz a jövőben.

Vízöntő: Ez egy jó idő arra, hogy jó karmát szerezz magadnak, és tele rakd a kozmikus bankszámlád. Ajánlj fel valakinek egy szolgáltatást ingyen, így nagy jutalomban részesülsz a jövőben, ez később kifizetődő lesz számodra. Aki ad, az kap.


Halak: Egy csodálatos élményben volt részed, és most úgy érzed, ennél jobb már nem történhet veled. Ne aggódj! A siker, amiben részed volt, határozottan a tied lehet újra és újra. Bízz magadban és a tehetségedben!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S