karrier, horoszkóp, ezoteria, bika
karrier, horoszkóp, ezoteria, bika

A Bika vigyázzon, kire hallgat!

blank
blank

H I R D E T É S

A Rák még ne köteleződjön el, a Nyilas ragaszkodjon ahhoz, amit eltervezett! Karrier horoszkóp: 2022.11.21.

Kos

A karriered jelentős előrelépés küszöbén áll. Ne tedd tönkre ezt a csodálatos lehetőséget azzal, hogy elsieted a dolgokat!. Még nincs minden a helyén. Légy türelmes. A mai nap alkalmas arra, hogy elgondolkozz a múlton, és gondolatban jegyzeteket készíts.

Bika

Ne pazarold az időd olyan emberekkel, akik nem értik teljesen a helyzeted. Mások úgy viselkedhetnek, mintha tudnák, miről beszélnek, de az igazság az, hogy nem értik olyan jól, mint te. Vigyázz, kire hallgatsz.

Ikrek

Álmodozni fogsz, és ez rendben van. Engedd el a fantáziád. Nagyszerű ötleteid lehetnek, ha semmilyen módon nem korlátozod magad. Az öleteid nagyon értékesek – segítenek a karriered következő lépéséhez vezetni.

Rák

Még ne írd alá a szerződést. Ne mondj igent arra az üzletre, amelyet most kínálnak. Aludj rá egyet, és vegyél mindent figyelembe! Ha most elköteleződsz, akkor a későbbiekben egy nagyon nehéz helyzetben találhatod magad!

Oroszlán

Gondold át a helyzeted egy új szemszögből. Tekints vissza az elmúlt évekre, és kérdezd meg magadtól, mit értél el. Sikerült elérni a magad elé kitűzött célokat? Lehet, hogy nem is tűztél ki célokat. Értékeld át ezeket a szempontokat, hogy felkészüljön a jövőre!

Szűz

Nehezen fogsz koncentrálni. Ne foglalkozz semmivel, ami nagy mennyiségű mentális energiát igényel. Egyszerűen nincs most benned erő ehhez. Várj ezzel most egy kicsit!

Mérleg

A nap nagy részében ködben találod magad. Csak késő délután fogsz igazán életre kelni. Addig ne helyezz nyomást magadra, hogy túl sokat teljesíts. Csak nagy csalódásban lesz részed.

Skorpió

Szánjon időt az elmúlt napokban megmaradt munkáidnak rendszerezésére. Mielőtt mindent elraknál estére, győződjön meg arról, hogy minden rendben van, ami holnapra kell. Ha most a szervezéssel töltöd a napod, azzal későbbiekben sok időt takaríthatsz meg.

Nyilas

Ne hozz nagy döntéseket. Halaszd el a nagyobb találkozókat. A fejed nem teljesen stabil, és semelyik mozdulatod sem sikerül úgy, mint ahogy szeretnéd. Nincs annyi erőd, ami a földön tartana. Itt az ideje, hogy ragaszkodj a már eltervezett feladatokhoz.

Bak

Nem bízhatsz teljesen mások szavában. Lehet, hogy az emberek most valamit mondanak, és megígérik neked, hogy a csillagokat is lehozzák. Viszont az, hogy beváltják ezt az ígéretüket, már egy másik történet. A lényeg az, hogy a saját napirendjüket tartják szem előtt – nem a tiédet. Légy óvatos!

Vízöntő

Megvan a saját gondolatod arról, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Ne hagyd, hogy mások lebeszéljenek a véleményedről! Nagyon fontos, hogy figyelj önmagadra és saját személyes elképzeléseidre az igazságról. Ne ragaszkodj mások értékrendjéhez!

Halak

Folytasd a már folyamatban lévő feladatokat. Most nincs itt az ideje annak, hogy valami újat kezdj. Nagy az önbizalmad, és érzelmileg is jól vagy, de összességében az ítélőképességed nem túl jó. Ebben az időben ne hozz nagyon fontos döntéseket.

Karrier horoszkóp: 2022.11.21.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S