karrier, horoszkóp, ezotéria, halak
karrier, horoszkóp, ezotéria, halak

Elvesztette valódi célját az egyik csillagjegy

blank
blank

H I R D E T É S

A Mérleg dolgozzon másoktól függetlenül, a Szűz cselekedjen tervezés helyett! Karrier horoszkóp: 2023.01.16.

Hónap kérdése: A te fizetésed követi az inflációt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Kos

Fantasztikus lehetőségek nyílnak meg ma előtted. Merj álmodni! Sokkal több mident elérhetsz,, mint azt el tudnád képzelni. Ha személyes vagy virtuális állásinterjúd van kérj magasabb fizetést, mint amit eredetileg kérnél. A szerencsét hozó csillagok veled vannak.

Bika

Valaki, akivel együtt dolgozol, ma valószínűleg visszaél hatalmi pozíciójával. Csak azért, mert hatalma van feletted, még nem jelenti azt, hogy ez a személy tiszteletlen lehet veled. Legyél óvatos, ne hagyd, hogy egy helyzet túl messzire menjen!

Ikrek

Ahhoz, hogy ma sikeres legyél akaratosnak kell lenned. Mások is ezt teszik, és rá fogsz jönni, hogy ha nem követed mások példáját, lemaradsz. Legyél magabiztos, amikor valamit megszeretnél kapni!

Rák

Nehéz hatalmi harc robban ki a ma a munkáddal kapcsolatban – és nagy valószínűséggel nem lesz szép. Az ellenfelek fel vannak készülve és harcra készek. Ezért neked is annak kellene lenned. Csak ügyelj arra, hogy ne ragadtasd el magad. Ne feledd, hogy ez csak egy munka.

Oroszlán

Egy rámenős munkatárs fenyegetésnek tűnhet számodra, de alaposabban megvizsgálva látni fogod, hogy ha együtt dolgozol ezzel a személlyel, akkor valóban sok mindent elérhetsz. Nem kell másokat ellenségnek tekinteni, ha lehettek szövetségesek is.

Szűz

Csökkentsd a túlzott tervezés szükségének érzést. Hajlamos lehetsz napokig keresgélni, hogy minden lehetséges bökkenőt megtalálj, de jelenleg erre nincs idő. Ehelyett előre kell lépned. Bízz magadban, és kezdj el cselekedni a tervezgetés helyett!

Mérleg

Ne hagyd, hogy bárki az utadba álljon. Az időd túlságosan értékes ahhoz, hogy triviális dolgokra pazarold. Ma megvan az erőd ahhoz, hogy nagy lépéseket tegyél a munkádban. Ezeknek a nagy lépéseknek a többségét akkor éred el, ha másoktól függetlenül dolgozol.

Skorpió

Keress valamiféle kiskaput a tervben. Lehet, hogy mások bizonyos szabályokat állítottak fel, amelyeket követned kell, de te tudod, hogy te messze túllépsz ezeken a szabályokon. Ha valaki megtalálja a módját, hogy kibújj belőlük, az te vagy. Dolgozz a bájoddal, és hagyd, hogy tehetséged ragyogjon!

Nyilas

Folytasd a tegnap megkezdett jó munkát. A lendület erősödik, ezért most nehogy lelassíts. Ha valami, akkor ma több energiád van, mint tegnap, tehát ezt hasznád a munkádban ahelyett, hogy hagynád elveszni!

Bak

Nézd meg a külföldi piacot, a külföldi cégeket és/vagy a külföldi embereket, hogy megkapd a szükséges lökést. Függetlenül attól, hogy min dolgozol jelenleg, kedvező energialöketet kapsz, ha egy másik országhoz fordulj a válaszokért. 

Vízöntő

Sajnos a pálya amelyen jársz, ma útlezáráshoz vezet. Minden bizonnyal megvan benned az energia, hogy a végsőkig vidd a feladatodat, de valahol az út során elvesztetted valódi célod. Érdemes ezen elgondolkodnod!

Halak

Az ellenséged az utóbbi időben jelentős támogatást  kapott. Hirtelen magadba nézel, és azt kérdezed, mit tettél? Te is megkapod ugyanezt a támogatást? Ha nem, akkor lehet, hogy el kell gondolkoznod ezen. Minél előbb teszed, annál jobb!

Karrier horoszkóp: 2023.01.16.
Forrás:
horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S