karrier, horoszkóp, ezoteria, halak
karrier, horoszkóp, ezoteria, halak

Rátalál a szerencse az egyik csillagjegyre!

blank
blank

H I R D E T É S

A Rák ne mondja meg, más hogyan végezze a dolgát, a Vízöntő nehéz helyzetbe kerül! Karrier horoszkóp: 2022.12.17.

Kos

A munkád egy része valószínűleg meglehetősen robbanásveszélyes. Valamiféle háború készülődik, és nincs mód arra, hogy elkerüld. Valószínűleg a lővonalban találod magad. Mindig tartsd szemmel az összképet!

Bika

Ne üsd bele az orrod olyan helyzetbe, amiről semmit sem tudsz. Változások fognak zajlani a mai munkáddal kapcsolatban, és a feszültség valószínűleg nőni fog. Ne fokozza ezt a feszültséget azzal, hogy leskelődsz, és olyan kérdésekre keresed a választ, amelyeket nem tudsz feltenni.

Ikrek

Figyelemre méltó az a hihetetlen erő és magabiztosság amivel ma rendelkezel. Képes lennél akár hegyeket mozgatni a csodálatosan jó energiádnak köszönhetően, amelyek feléd érkeznek. Itt az ideje, hogy mindent meghódíts, amit meg szeretnél. Ehhez megvan a hatalmad.

Rák

Ma semmiképp se mondd meg a főnöködnek, hogyan végezze a munkáját. Ennek a következménye igen káros lehet a jelenlegi munkahelyeden való foglalkoztatásodnak jövője szempontjából. Jobb, ha egy-két nappal később osztod meg a gondolataidat.

Oroszlán

Ma próbára teszed a diplomata képességeidet. Dühös kommunikáció fog kitörni körülötted, és felkérést kapsz, hogy rendezd el a konfliktust. Bízz benne, hogy valóban békét tudsz teremteni ebben a rendkívüli helyzetben.

Szűz

Ma ne cselekedj túl elhamarkodottan. Valószínűleg nagy adag téves információhoz jutsz, amely elrontja a nap hátralévő részét, ha nem vigyázol. Két-három alkalommal ellenőrizd le az információid forrásait, mielőtt bármiben végleges döntést hoznál.

Mérleg

Jó kapcsolatokat alakítasz ki azokkal az emberekkel, akikkel ma kommunikálsz. Az óriási szerencséd ismét megment, és azon kapod magad, hogy a megfelelő helyen vagy a megfelelő időben. A felkészültséged végre találkozik a lehetőséggel.

Skorpió

Ahhoz, hogy ma előrébb juss a munkahelyeden, a szokásosnál agresszívabbnak kell lenned. Nyugodtan emeld fel a hangod, ha ez kell ahhoz, hogy az álláspontod egyértelmű legyen. Lehet, hogy az asszertív taktika nem a te stílusod, de mindenképpen hatásos.

Nyilas

Ma az emberek ujjal mutogatnak a munkahelyeden, ezért vigyázz. Senki nem akarja magára vállalni a felelősséget a kialakult nehéz helyzetért. Légy diplomatikus, és próbálj meg ne csalni. Vállald el a felelősséget azért a részért, amelyért felelős voltál.

Bak

Ha ma haladsz az áramlással, akkor sok bajba kerülhetsz. Sokan próbálnak meggyőzni arról, hogy az ő útjuk a helyes. Sok sarlatán van odakint, ezért légy óvatos. Jelenleg ne írj alá túl gyorsan gazdagodási ajánlatokat.

Vízöntő

Ma nehéz helyzetbe kerülsz a munkáddal kapcsolatban – két olyan csapat között ragadsz, akik úgy gondolják, hogy igazuk van: a feletteseid és a munkatársaid között. Úgy tűnik, hogy az illetékes nem figyel oda a többiekre.

Halak

Valaki, akivel együtt dolgozol nagyon dicsekszik. Túlságosan magabiztos, és ezt az arroganciát arra használja, hogy másokat irányítson, és, hogy ő hozhassa meg a nagy döntéseket. A mai nap legjobb stratégiája az, hogy elkerülöd ennek a személynek a befolyását. Koncentrálj magadra és a saját munkádra!

Karrier horoszkóp: 2022.12.17.
Forrás:
horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S