karrier-horoszkop-ezoteria-ikrek
karrier-horoszkop-ezoteria-ikrek

Az Ikrek alakítson ki új szokásokat!

blank
blank

H I R D E T É S

A Bak mondja ki, ha egy feladat nem neki való, a Halak hatalmi harcba keveredik! Karrier horoszkóp: 2022.12.12.

Kos

A csapatmunka fontos szempont a mai munkádban. Fordulj másokhoz tanácsért és támogatásért. Az általad végzett munka nem olyan, amivel egyedül kell megbírkóznod. Hívd segítségül annak a bölcsességét, aki már járt ezen az úton.

Bika

Nyugodtan mutasd meg a tudásod még ma. Akár az önéletrajzodon dolgozol, akár virtuális interjút folytatsz, vagy e-mailt küldesz a jelenlegi főnököddel, ne felejtsd el kiemelni az erősségeid. Mutasd meg, hogy mit tudsz! – senki sem fogja megtenni helyetted.

Ikrek

Ez jó alkalom arra, hogy új szakaszt kezdj a karrieredben. Ne feledd, hogy ennek nem kell nagy lépésnek lennie. Már egy kis változás is nagyon hatásos lehet. Tudatosan határozz meg egy új szokást a munkáddal kapcsolatban.

Rák

A prezentáció ma különösen fontos. Győződj meg róla, hogy a projektjeid és feladataid hibátlanok. Mutasd meg másoknak, hogy milyen igazán magabiztosnak lenni. Még ha nem is érzed magad magabiztosnak, játszd el, hogy az vagy! Soha senki nem fogja tudni a különbséget.

Oroszlán

Kezdeményezz még ma! Ne várj a zöld lámpára, vagy, hogy mások zöld utat adjanak. Vedd kézbe a helyzetet. Nincs okod arra, hogy tovább várj, csak azért, mert mások lazítanak. Használd ki ezt a lehetőséget, hogy előrébb juthass!

Szűz

Legyél óvatos, nehogy átlépd mások határait. Annak céljából, hogy átvedd az irányítást és megfelelően végezd el a munkát, felzaklathatod egy munkatársad. Talán valaki más részén vagy. Ellenőrizd még egyszer, mielőtt véletlen rossz döntést hozol.

Mérleg

Ma óriási befolyásod van másokra. Használd ezt az előnyödre. Megvan a képességed ahhoz, hogy jó csapatot hozz létre munkátársaid között. Nyugodtan kioszthatod a feladatokat. Sokkal többet érhetsz el, mint gondolnád!

Skorpió

Próbálj meg ne beleragadni a drámába, amely ma egy bizonyos feladatot körül van. Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy felülemelkedj a kicsinyes civakodáson és nevetséges viccelődésen azzal kapcsolatban, hogy kinek nem sikerült megvalósítania egy bizonyos projektet stb. Fontosabb dolgok miatt kéne aggódnod!

Nyilas

A csapat amellyel dolgozol, nem léphet egy lépést sem előre, amíg át nem veszed a vezetést a projekt egy bizonyos aspektusában. Nyugodtan hozz ma néhány merész döntést saját jó ítélőképességed és vezetői képességeid alapján. Sikeres leszel!

Bak

Lehet, hogy ma úgy érzed, hogy nem vagy elemedben, és ezzel nincsen semmi baj. Ne félj bevallani másoknak, hogy bizonyos feladatok kínosnak vagy kényelmetlennek tűnnek számodra. Próbálj meg valami más feladatot kérni, amely jobban megfelel képességeidnek és tehetségednek!

Vízöntő

Használd a vezetői tehetséged. Ne ülj csendben a háttérben, tudva, hogy egy feladatot másképp kellene elvégezni. Ez egy fantasztikus alkalom arra, hogy hangosabb legyél, és bemutasd az erősségeid az adott projekttel kapcsolatban.

Halak

Ma hatalmi harcba keveredsz valakivel, amit elég nehéz lesz megoldani. Még ha soha nem is kerülsz szembe ezzel a személlyel, az ő energiája erősen a hatni fog rád. Próbálj lazítani, és emlékezzen az összképre!

Karrier horoszkóp: 2022.12.12.
Forrás:
horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S