ceges-karacsony-ajandekozas-rossz-ajandek-munkatars
ceges-karacsony-ajandekozas-rossz-ajandek-munkatars

Céges karácsony: az 5 legrosszabb ajándék

blank
blank

H I R D E T É S

Ha olyasvalakit húztál, akit nem ismersz, ezeket a „tuti” karácsonyi ajándékokat kerüld el messziről!

Lassan eljön az ideje a karácsonyi előkészületeknek, talán a legtöbben már ki is tűzték a munkahelyi ünneplés időpontját. A céges karácsony többnyire kétféle lehet: olyan, amit mindenki nagyon vár, vagy olyan, amitől hetekkel előre fázik az összes kolléga. Zavarba ejtő lehet olyasvalakinek ajándékozni, akit egyáltalán nem ismersz, pedig egy kedves meglepetéssel nem lehet nagyon mellélőni. Kivéve ezekkel.

Hónap kérdése: Teher számodra a munkahelyi ajándékozás?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Fehérnemű utalvány

Nem mászunk egymás intimszférájába, még akkor sem, ha a szándék kedves, vagy esetleg egy jó meleg pizsire gondoltál, amikor a kupont vetted. Félreérthető lehet és garantált, hogy a megajándékozott nem néz a szemedbe egy ideig.

Önsegítő könyv

Hogyan találj párt. 5 tipp a feszes hashoz. Hozz ki többet magadból! Te mit éreznél, ha valaki ilyen könyvvel lepne meg? Na ugye… Annyi nagyszerű regény és verseskötet van a piacon, válogass az irodalmi oldalak és blogok ajánlóiból. Esetleg kérdezd meg azt a kollégádat, aki jóban van a húzott személlyel, hogy melyik műfaj a kedvence.

Bármi, ami használt

Persze, mintha a fogát húznák az embernek a plusz egy karácsonyi költéssel. Mennyivel egyszerűbb levenni egy könyvet a polcról, úgysem látszik rajta, hogy már olvastad. Tévedsz. Látszik. Ha mindenképp spórolnál süss egy nagy doboz finom mézeskalácsot, vagy készíts (ízléses!) karácsonyfadíszeket.

Szépségápolási termékek

Tusfürdő, dezodor, parfüm, sampon – vagy ezek csomagban. Lehet akármilyen organikus vagy bio, valójában nagy betűkkel azt üzeni: „Lehetne jobb az illatod”.  Egy kellemes karácsonyi illóolaj keverék és egy aromalámpa már inkább nyerő lehet.

„Kedvesség”, „masszázs”, „beszélgetés” kupon

Vagyis az a fajta ígéretekkel teli kuponfüzet, ami vicces és kedves a pároddal, nem igazán működik egy céges karácsony keretein belül a kollégáddal. Olyan látszatot kelt, mintha meg akartad volna úszni az ajándékozást és légy őszinte, ez így is van. Adj inkább igazi kupont valamilyen élményre, így a megajándékozott öröme is valódi lesz. 

Szerző: B.B.
Fotó: Envato

H I R D E T É S