karrier, horoszkop, ezoteria, nyilas
karrier, horoszkop, ezoteria, nyilas

A Nyilas oldalán áll a szerencse!

blank
blank

H I R D E T É S

Bika ne legyen túl érzékeny a kritikára, az Oroszlán legyen együttérzőbb! Karrier horoszkóp: 2022.09.02.

Kos

Az elméd egészen nyugodt, ami segít abban, hogy olyannak lásd a helyzetet, amilyen valójában, és nem úgy, ahogy te azt szeretnéd. Emlékezz, hogy gyakran egészen nagy különbség van a két dolog között! Ma nem lesz, örülj ennek a kivételes helyzetnek! 

Bika

Valakinek a kemény szavai igazán rosszul fognak esni. nagy valószínüséggel az illetőnek nem az a célja, hogy megbántson téged, szimplán az igazat mondja neked. Ne hagyd, hogy a túlérzékenységed problémát okozzon, és hogy ne jussanak el hozzád a fontos információk!

Ikrek

Sok szempontból nagyon kedvező helyzetben vagy. Megérted a helyzeteket, ugyanakkor ráhangolódsz és empatikusan reagálsz mások érzelmeire. A másokkal való kommunikáció ezeknek a tényezőknek köszönhetően rendkívül jól megy.

Rák

Vannak, akik nem bírják a tréfát – különösen manapság. Legyél őszinte az emberekkel, és nézz a szemükbe. Semmilyen szinten sem fogod kivívni azoknak a tiszteletét, akiket hülyének nézel. Kommunikálj tisztán és érthetően!

Oroszlán

Frusztrálni fog valaki, akinek nagyon merev nézőpontja van az adott helyzetről. Ez a személy pontosan ugyanezért kezd szintén frusztrált lenni. Az együttérzés és a megértés jobban csillapítja a feszültséget, mint az agresszió.

Szűz

Az optimista spekulációid bizonyos esetekben hasznosak, de többet ártanak, mint segítenek egy olyan napon, mint a mai. Szilárd tényekre és szilárd bizonyítékokra van szükség. Az álmodozó ötleteid rossz irányba vezetnek téged és a körülötted élőket!

Mérleg

Az ötleteid jók, de módosítani kell rajtuk. Úgy tűnik, csak egy nézőpontot veszel figyelembe. Itt az ideje, hogy az érme másik oldalára is nézz, és ennek megfelelően dönts el, hogy melyik oldalon állsz. Ebben az időben célszerű irányt változtatni.

Skorpió

Úgy érzed, hogy nem vagy összhangban a körülötted lévő világgal, de ez nem ok arra, hogy megváltoztasd a nézőpontod, vagy a jelenlegi cselekedeteid irányát. Légy toleráns más nézőpontokkal szemben, de ne érezd kötelességednek a sajátod való változtatást! Eljön a te időd. Kitartás!

Nyilas

A jó szerencse továbbra is az oldaladon áll. A most létrejött kapcsolatok nagy jelentőséggel bírnak a későbbiekben. Ügyelj arra, hogy ragaszkodj a kapott névjegykártyákhoz és telefonszámokhoz. Helyezd el őket egy biztonságos helyre, ahelyett, hogy hagynád elveszni őket!

Bak

Ne félj megmutatni az érzékeny oldaladat – még a munkahelyen sem. Jó, ha tudatod az emberekkel, hogy ember vagy, és vannak érzéseid. Nem játszhatod állandóan a harcos szerepét. Lazíts és lassíts!

Vízöntő

A memóriád rendkívül jó, és könnyedén meg tudod jegyezni azt, amire szükséged van. Ha tanulnod kell egy tesztre, vagy prezentálnod kell a munkahelyeden, most itt az ideje. Semmiféle részlet sem kerüli el a figyelmedet!

Halak

Az elméd és az érzelmeid együtt fognak működni. Fennáll a veszélye annak, hogy ha az érzelmeid elhatalmasodnak rajtad valami miatt, ami a munkádon kívül történik, az könnyen elterelheti a figyelmedet, és elveszítheted az ésszerű gondolkodásodat!

Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S