karrier, horoszkóp, ezoteria, nyilas
karrier, horoszkóp, ezoteria, nyilas

Ma 2 oldal közül kell választania egy csillagjegynek!

blank
blank

H I R D E T É S

Az Oroszlán számára sok forog kockán, a Bak ma nem lesz a legjobb formájában! Karrier horoszkóp: 2022.12.09.

Hónap kérdése: Teher számodra a munkahelyi ajándékozás?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Kos

A mai napon a szavaid olajat önthetnek a tűzre. Emiatt az eddigi helyzt valószínűleg irányíthatatlanná válik. Talán örülni fogsz annak ha hátradőlve nézheted a műsort.. Csak legyél hajlandó elfogadni tetteid következményeit. Légy óvatos!

Bika

Amit mások rossznak vagy nemkívánatosnak látnak, az neked lehet, hogy egy olyan  karrierlehetőség, amelyet kerestél. Valószínűleg óriási lehetőségeket fedezhetsz fel valamiben, amit mások egy pillantás nélkül elvetnek. Használd ezt ki, még ma!

Ikrek

Egy, a munkával kapcsolatos kirobbanó párbeszéd eszkalálódik, és nagy valószínűséggel te is részese leszel ennek. Ne feledd, hogy ez a verbális konfliktus éppen az a dolog, amire szükség van ahhoz, hogy megtisztítsd a levegőt, a jobb kapcsolatok kialakításához. Ne félj tőle!

Rák

 Ma egy kínos helyzet közepén találod magad. A munkatársak egymás torkán lesznek, és előfordulhat, hogy megkérik, hogy válassz oldalt. Ha mindkét táborban lábbal középen állsz, az többet árt, mint használ. Légy határozott!

Oroszlán

Eltitkolják az igazságot előled, és nincs semmi, amit jobban gyűlölsz, mint az, amikor nem látod a teljes képet. Ma a munkahelyi helyzetek nem lesznek túl fényesek, ezért készülj fel arra, hogy emelt fővel indulj harcba. Nagyon sok forog kockán, ezért légy átgondolt!

Szűz

Ma csak akkor leszel sikeres, ha bebizonyítod, hogy meg tudsz felelni mások elvárásainak. A szokásosnál jobban érvényesülj! Ne dőljön hátra, és várd meg, amíg eljön a tökéletes karrierlehetőség. Tenned is kell érte!

Mérleg

A megértő együttérzésed igazán jól fog esni azoknak, akik ma csúnya munkahelyi helyzetéből menekülnek. A belátásod segít eloltani a bennük rejlő tomboló tüzet. Állj hátrébb a lángok elől, hogy te se sérülj meg.

Skorpió

 Súrlódás várható a munkatársak között; szóval, ne lepődj meg, ha hatalmas csata alakul ki abból, ami elsőre semmiségnek tűnik. A kívülről szerzett tapasztalataid tükrözik azt a konfliktust, amelyet belülről érzel az általános karrier helyzeteddel kapcsolatban.

Nyilas

Ne hagyd, hogy mások rákényszerítsenek valamire, amire még nem állsz készen. Valaki, akivel együtt dolgozol, ijesztgetési taktikákat alkalmazhat, hogy meggyőzzön valamiről, amiről úgy gondolja, hogy a megfelelő számodra. Csak magadban bízz!

Bak

A mai nap nem lesz a legjobb napod, ha munkáról van szó, ezért ha teheted, kicsit lazíts. Ha úgy találja, hogy dolgoznia kell, használja ki a legtöbbet azáltal, hogy olyan projektekkel foglalkozol, amik nem igényelnek extra erőt.

Vízöntő

Óriási lehetőség vár rád, de ne feledd, hogy mások is vágynak rá. Fogadd el a versenyt, és ne félj másoktól, akik azért a kincsért versengenek, amellyel egy ideje szemezel. Továbbra is bizalommal. Továbbra is közelítsd meg magabiztosan!

Halak

A mai napon a szavaid olajat önthetnek a tűzre, amely valószínűleg irányíthatatlanná válik a helyzet. Talán örülni fogsz annak ha hátradőlve nézheted a műsort.. Csak légy hajlandó elfogadni tetteid következményeit. Légy óvatos!

Karrier horoszkóp: 2022.12.09.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S