karrier, horoszkóp, ezoteria, rak
karrier, horoszkóp, ezoteria, rak

Változtatnia kell negativitásán az egyik csillagjegynek!

blank
blank

H I R D E T É S

A Szűz tanuljon másoktól, a Halak tárt karokkal fogadja az új energiákat, az Oroszlán akadályozhatják ! Karrier horoszkóp: 2022.12.16.

Kos

Egy radikális erő bajt szít, és megkérdőjelezi régóta fennálló hitedet abban, hogy is kell a dolgokhoz hozzáállni, és mi a helyes cselekedet. Az igazság az, hogy amit te bajnak látsz, az valójában egy egyre növekvő fájdalom, amit el kell viselned a saját fejlődésed érdekében. A változás gyakran nehéz; azonban ez most nem elkerülhető.

Bika

A dolgok egy kicsit feszültté válnak. Az egyik első reakciód az lehet, hogy a szeretteidtől kérsz támogatást. Sajnos előfordulhat, hogy ők viszont nem állnak készenlétben. Úgy tűnik, az ellenoldalhoz csatlakoztak. Elárulva érzed magad. Egy régi ügyért harcolsz még mindig, de itt az ideje, hogy az ellenoldallal is együttműködj.

Ikrek

Életed egyes részei az ókori gladiátorjátékra emlékeztetnek. A jó hír az, hogy ha valaki felül tud emelkedni ezen a helyzeten, és meglátja az igazságot az ügyben, az te vagy. Ügyelj arra, hogy ne legyél túl makacs. Ez valószínűleg még mélyebbre vinne egy olyan zűrzavarban, amellyel eleve nem kellene foglalkoznod. A te feladatod a közvetítés, nem az irányítás.

Rák

Hajlamos vagy mindennek csak a negatív oldalát látni. A perspektíva hiánya megakadályozhatja, hogy lásd a választ. Az elméd a legnagyobb kincsed és a legnagyobb ellenséged is. Ne válj a negativitás áldozatává. Amint átveszed az irányítást, és elkezded nézni a pozitív oldalakat, a válasz is egyértelmű lesz.

Oroszlán

Valószínűleg új és innovatív ötletekkel készülsz az életcéljaidat illetően. Sajnos vannak akadályok is. Azok az emberek, akik félnek az újtól és a mástól, megakadályozhatják a dolgodat. Több mint valószínű, hogy ezek az emberek egyszerűen azért reagálnak így, mert félnek valamitől, amit nem értenek. Segíts nekik meglátni a saját perspektívádat.

Szűz

Ne feledd, hogy bár feszültség és káosz van körülötted, ennek nem kell téged érintenie. Ez legyen a mottód: „benne vagyok, de nem belőle”. A legtöbb viszály alapja a régi és az új harca. Ne hagyd, hogy az ő csatáik a tiéddé váljanak. Tanulj tőlük úgy, hogy elég közel maradsz ahhoz, hogy megfigyeld és megértsd őket, de elég távol ahhoz, hogy tisztán tartsd a kezed.

Mérleg

Bár az agyad új és forradalmi ötletekkel szeretne előretörni, van valami, ami visszatart abban, hogy ezeket mozgásba hozd. Van egy halk hang a fejedben, amely azt súgja, hogy lassíts, és ne fogadj el automatikusan dolgokat, és ne fogadd be őket az életedbe csak azért, mert újak. Tegyél meg mindent, hogy egyensúlyt találj e két nézőpont között.

Skorpió

Úgy érezheted magad, mint aki egy kölyökkutyát sétáltat. A kölyökkutya kíváncsi és időnként meglehetősen vakmerő. Nem fél sem az autóktól, sem a megcsavarodó póráztól. Nagy a felelősséged abban, hogy megtanítsd ennek a kutyának a leckét, miközben egy kis szabadságot is adsz neki, hogy egyedül is merje felfedezni a világot. Szerezd meg mások tiszteletét azzal, hogy a fegyelmet szórakozással mérsékled.

Nyilas

Mentális folyamataidat zavarhatja az, hogy ráébredsz, bizonyos szabályokat és irányelveket be kell tartanod.  Néha úgy érzed, minden szabály felett állsz, a személyes erkölcseid alapján kialakíthatod a saját világodat, és ez elég is. Sajnos néha engedelmeskedned kell mások szabályainak. Próbálj meg nem idegeskedni ezen; csak foglalkozz vele.

Bak

Az érzelmeid stabilizálásával eltöltött idő alatt túlságosan elmerülhetsz önmagadban. Lehet, hogy mostanában nem hallgattál a racionális elmédre, pedig az kiált, hogy más lépj ki ebből a helyzetből. Hallgassd meg a saját gondolataidat, és vedd őket komolyan.

Vízöntő

Minél jobban alkalmazod a saját életedben is azokat a tanácsokat, amiket másoknak adsz, annál jobban jársz. Senki sem fog olyan vezetőt követni, aki nem tartja be a saját normáit. Ha valaki másnak útmutatást adsz, győződj meg arról, hogy hajlandó vagy te is ugyanazokat a szabályokat betartani, és fogadd el a visszajelzéseket is azok hatékonyságával kapcsolatban.

Halak

Lassú, egyenletes pályáján haladsz, a dolgokhoz hagyományos módon közelítesz.  Hirtelen azonban egy agresszív erő arra késztet, hogy másképp csináld a dolgokat. Minél jobban próbálsz ellenállni ennek az erőnek, annál inkább súrlódást és feszültséget okoz. Tárd szét a karjaidat, fogadd szeretettel ezt az új energiát, amely nagyon pozitív hatással lesz rád.

Karrier horoszkóp: 2022.12.16.
Forrás:
horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S