A Vízöntő adjon magának egy kis szünetet, a Skorpió legyen este a szeretteivel! Karrier horoszkóp: 2022.10.05.

Kos

Ne analizáld túl a jeleneteket és beszélgetéseket amikkel tele van a fejed múlt hétről. Túl sokat képzelsz beléjük. Ez nagy eséllyel kínossá teheti az elkövetkezendő hetedet. Engedd el a hangokat!

Bika

Beszélgess másokkal viccelődve, és folytass könnyed beszélgetésket akár dolgozol, akár nem. Az elméd tele van ötletekkel, szóval oszd meg őket akár a munkahelyen vagy, akár nem. Hidd el, imádni fogják!

Ikrek

A napodat nagy magabiztossággal indítod. Ahogy az órák telnek egyre jobban és jobban érzel kétségbeesést a soron következő hét miatt. Hozz létre egy tervet a reggel folyamán, mielőtt még elkezdesz aggódni, és nem túl nehéz akármit is elérned. 

Rák

Nagyon jó hangulatban vagy. Hatalmas belső harmóniát érzel magadban, és ez biztosan pozitív hatással lesz a körülötted lévőkkel való harmónia kialakításában. Bízz abban, hogy ez az érzés megmarad az egész hét folyamán!

Oroszlán

Úgy érzed, hogy mások csak kerülgetik a problémákat, és nem foglalkoznak velük igazán. Ez teljesen így van. Akár dolgozol, akár nem, azon fogsz töprengeni, hogy hogyan kéne kezelned a jelenlegi helyzetet.

Szűz

Ahogy a nap telik, egyre szociálisabbnak érzed magad. Arra fogsz vágyni, hogy jó társaság vegyen körül. Ha ma dolgoznod kell mások társasága elég lesz, hogy átvészeld a hetet.

Mérleg

A reggeli órákban nehezedre eshet munkával kapcsolatos dolgokkal foglalkozni, akár dolgozol akár nem. Ne hagyd, hogy ezek a gondolatok felemésszenek, és elrontsák a napod hátralévő részét.

Skorpió

Ez egy jó délután és este ahhoz, hogy szocializálódj és relaxálj, hogy kipihenhesd a munkával kapcsolatos felmerülő problémákat. Akár dolgozol akár nem, az esti órákban szórakozz, és legyél a barátaiddal, vagy szeretteiddel ha lehetséges!

Nyilas

Mivel nagyon érzékeny vagy mások energiáira, nagyon könnyen az elmúlt hét történéseinek a hatása alatt leszel. Engedd el az eddigi dolgokat, hogy tiszta lappal indíthasd a holnapi napot!

Bak

A hangulatod ma nem túl jó, ezért az lenne a legjobb ha ma nem dolgoznál, ha igen, a hangulatod még rosszabb lesz. Ha igazán fontos ma a teljesítményed, tégy meg mindent a béke kötés érdekében, és ne harcolj feleslegesen a körülötted lévőkkel!

Vízöntő

Akár dolgozol ma akár nem, ez egy nem jó nap arra, hogy nagy döntéseket hozz a karrieredet illetően. Az elméd nem teljesen tiszta, és bármilyen döntés amit meghozol nagy eséllyel nem fog úgy alakulni, ahogyan azt szeretnéd. Adj magadnak egy kis szünetet!

Halak

A napod döcögősen indul, ami frusztráló lesz számodra, de ne aggódj! A délután közeledtével felveszed a ritmust, és sokkal nagyobb összhangban leszel azokkal akikkel együtt dolgozol, ami egy remek indítást ad az elkövetkezendő munkahetednek. 

Karrier horoszkóp: 2022.10.05.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Freepik

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét