karrier, horoszkóp, ezoteria, szuz
karrier, horoszkóp, ezoteria, szuz

Ma bosszút állnak az egyik csillagjegyen!

blank
blank

H I R D E T É S

A Bak mondja ki, ha egy feladat nem neki való, a Halak hatalmi harcba keveredik! Karrier horoszkóp: 2022.12.13.

Kos

Gondoskodj róla, hogy sok harapnivaló legyen a munkahelyeden. Amikor eldurvulnak a dolgok és feszültség támad, egy édesség vagy egy extra szendvics remekül javítja a hangulatot. Nincs értelme megtagadni magadtól ezeket az örömöket!

Bika

Próbálj meg nem túl sok érzelmet beletenni a mai munkádban. Ne feledd, hogy ez csak egy munka. Nincs értelme saját mentális egészséged elrontani a munkáltatód kedvéért. Érzelmileg távolodj el munkád eredményeitől!

Ikrek

Lehet, hogy ma szinte lehetetlen az aktuális feladaton tartanod a fejed. Még ha képes is vagy mentálisan összpontosítani, nem leszel képes semmilyen késztetést vagy szenvedélyt vinni a munkádba. Ma fejezd be kicsit előbb a munkát. Nincs értelme harcolnod önmagaddal.

Rák

Egyedülálló lehetőség nyílik arra, hogy előnyt kovácsolj a jelenlegi feszültségből. Ha egy nehéz kérdés mindkét oldalát látod és megérted, olyan megoldást találhatsz ki, amely minden érintett szükségleteit kielégíti. Ne add fel, amíg ezt az ötletet meg nem találod!

Oroszlán

 Valószínűleg egy olyan érzelmi drámába kerülsz ma munka közben, amihez egyszerűen semmi közöd. Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy felül kerekedj ezen a konfliktuson azáltal, hogy a saját munkádra és szükségleteidre összpontosítasz. Csak magadra számíthatsz!

Szűz

Valami, amit egy munkatársadnak mondtál, ma valószínűleg visszaüt. Most ez a személy úgy vág vissza, ahogyan soha nem gondoltad volna, hogy lehetséges. Senkit nem lehet hibáztatni rajtad kívül. Kérj bocsánatot, ha szükséges!

Mérleg

Ha valami olyan dolog kerül ma az asztalodra, amit nem értesz, kérj tanácsot valakitől. Ne tegyél úgy, mintha tudnád, hogyan kell kezelni egy olyan helyzetet, amely teljesen idegen számodra. A legtöbb ember ma héberül fog beszélni, ezért kérd meg őket, hogy fordítsák le a te nyelvedre is!

Skorpió

Ma sem jött vissza a jó kedved. A körülötted lévők már tudják, hogy jelenleg nem a legjobb napjaidat éled. Itt az ideje, hogy türelmesebb légy. Nézd a dolgok jó oldalát, az ilyen időszakok miatt tudod majd a jókat igazán megbecsülni!

Nyilas

Mutasd meg a vezetői tehetséged. Ne ülj csendben a háttérben, tudván, hogy egy feladatot másképp kellene elvégezni. Ez egy fantasztikus alkalom arra, hogy hangosabb légy, és megmutasd az erősségeid egy adott projekttel kapcsolatban.

Bak

Civakodni fogsz valakivel, aminek a megoldásához sok idő fog kelleni. Ezzel a személlyel már párszor konfrontálódtál, gondolj vissza arra, hogy akkor mi volt a megoldás. Mutasd meg neki, hogy többször nem húzhat ujjat veled!

Vízöntő

A nap eseményei nagyon frusztrálóak lesznek, de ez nem jelenti azt, hogy idegesnek vagy dühösnek kell lenned. Ne feledd, hogy bár lehet, hogy nem tudsz változtatni egy helyzeten, de a helyzetre adott reakciódat formálhatod.

Halak

Lélegezz szabadon és könnyedén. Ne hagyd, hogy nehéz súlyok nehezedjenek rád. Hajlamos lehetsz arra, hogy olyan dolgokon gondolkozz, amik rosszul sülhetnek el. Ha csak a buktatókra gondolunk, akkor azok válnak valóra. Gondolj inkább a pozitív oldalra!


Karrier horoszkóp: 2022.12.13.
Forrás:
horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S