konyv, karrier, motivacio, siker
Fotó: Envato

Könyvek, amik segíthetnek karriered egyengetésében

blank
blank

H I R D E T É S

Ha szeretsz olvasni, és a kikapcsolódás mellett önfejlesztés céljából is érdekelnek a könyvek, akkor ajánljunk neked néhány olyat, ami segítheti a karriered. 

Kellemes időtöltést kívánunk, reméljük neked is segítséget, iránymutatást nyújtanak ezek a könyvek.

Napoleon Hill – Gondolkozz és gazdagodj

„A siker nem szorul magyarázatra, a kudarcot nem igazolja semmilyen alibi.” Minden idők legsikeresebb üzleti motivációs könyve, amit több mint 30 millió példányban vásároltak meg el világszerte. Napoleon Hill klasszikus nemzetközi bestselleréből megtudhatod, hogyan lehetsz saját erődből gazdag, sikeres és boldog egyszerre. 

Brendon Burchard – Sikeres emberek kiemelkedő szokásai

Az író felbecsülhetetlen tudást és tapasztalatot oszt meg veled, valamint bemutat hat olyan pótolhatatlan szokást, amely bárkit kiemelkedően teljesítő emberré tehet. Életkortól, szakmától, személyiségtől függetlenül benned is ott a lehetőség a maximális teljesítményre. Ahhoz, hogy az élet bármely területén túlszárnyald önmagad, az alábbiakat kell rendszeressé tenned: lásd tisztán a helyzetet, teremtsd meg a megfelelő energiát, emeld a szükségletet, növeld az eredményeket, építs befolyást, mutass bátorságot. Brendon Burchard a hat szokás mindegyikét illusztrációkkal, kutatási adatokkal, gondolatébresztő gyakorlatokkal támasztja alá, továbbá napi feladatokkal egészíti ki. Ha hatékony és sikeres szeretnél lenni, ha anyagi biztonságra vágysz, ha jobb vezetővé válnál, vagy csak boldogabb és magabiztosabb életre vágysz, akkor ez a könyv nagy segítségedre lesz.

Brian Tracy – Tárgyalás

A jó tárgyalókészség egy alapvető elem, függetlenül attól, hogy a hétköznapok során vagy az üzleti életben tárgyalunk valakivel. Fel kell ismernünk, hogy azok, akik nem tudnak jól alkudozni, könnyen mások áldozatává válhatnak. Az író részletes és gyakorlati tanácsok segítségével hozzájárul, hogy te is az alkudozás mesterévé válj.

Könyvéből megtudhatod:

  • Hogyan használd a hat alapvető tárgyalási stílust?
  • Hogyan alkalmazd az érzelmeket egy megegyezés elérésére?
  • Miért hasznos a megfelelő időzítés?
  • Hogyan kezdhetjük a megbeszéléseket felkészülve, az erő pozíciójából?
  • Hogyan tisztázzuk, mikor értünk egyet a másik féllel és hol ütközünk ellentmondásba?
  • Mikor és hogyan kell kimenni a tárgyalásról?

Brian Tracyt nem véletlenül tartják az egyik legkiválóbb tárgyaló partnernek. Könyvében világosan és érthetően mutatja be a sikeres alkudozás legfontosabb módszereit. Tanácsait megfogadva te is sikereket érhetsz el tárgyalásaid során.

Szerző: I.A.
Fotó: Envato

H I R D E T É S