Asztrológia
Forrás: Envato

A Szűz ma követőkre talál, a Bak pedig rohamos tempóban halad előre – Karrier horoszkóp november 8-ra

blank
blank

H I R D E T É S

Türelem, következetesség, akció. Ezek a mai karrier horoszkóp kulcsszavai.

A karrier horoszkóp szerint embert próbáló nap vár ránk.

Kos

A tegnap nehézség után egy kis enyhülésre vágysz. Sajnos még nem jutottál ki az erdőből. Légy türelmes és próbáld megérteni a heves hangulatingadozásokat, beleértve a sajátodat is. Adj több teret másoknak!

Bika

Valaki, akivel együtt dolgozol, nehezen tud megbirkózni egy feladattal, vagy nagyon rosszul kommunikál másokkal. Itt az ideje, hogy közbelépj és megmutasd, képes vagy lazítani.

Ikrek

Egyre frusztráltabb vagy, mert nem kapod meg a megérdemelt elismerést. Légy óvatos. Nem szabad hagynod, hogy saját önértékelésed másoktól függjön.

Rák

Ha megvizsgálod erősségeidet és élsz is velük, nagyon jó lépéseket teszel a jövőd érdekébe. Kutass többet, és áss mélyebbre! Kövesd az ösztöneidet!

Oroszlán

Végezd a munkád szenvedéllyel. Ez nem a vacakolás ideje. Ne vesztegess időt és energiát a döntés halogatására. Határozd el magad és cselekedj! Vállald a feladatokat meggyőződéssel, ezt mindenki jutalmazni fogja körülötted.

Szűz

Az emberek követik a példádat. Azért hallgatnak rád, mert tudják, hogy mondanivalód van, és hogy amit mondasz, az az igazság. Győződj meg arról, hogy valóban jó az irány, amit követsz, és tényleg őszinte tanácsokat, információkat adsz az embereknek.

Mérleg

Ma fel kell adnod, hogy nyerj. Köss kompromisszumokat az előrejutás érdekében! Itt az ideje, hogy egyszerűsítsd a helyzetet, és ne akarj mindent egyszerre megoldani.  A legfontosabbra koncentrálj, a többit pedig engedd el!

Skorpió

Légy őszinte és közvetlen munkatársaiddal. Ha valaki nem vállalja a saját terhét, akkor jelezd ezt neki! Ellenkező esetben továbbra is felemészt benneteket a feszültség. Ne félj a konfrontációtól. A mostani nehézség végül békéhez vezet.

Nyilas

Készülj fel stresszre és megerőltetésre. Nem érzed magad különösen erősnek vagy hatékonynak a munkahelyeden. Ne kényszerítsd magad arra, hogy nagy eredményeid legyenek! Ezzel ugyanis kódolod magadnak a csalódást.

Bak

Nehezen állsz le, de most ne is hagyd abba! Lehet, hogy mások lemaradnak, de te ne állj meg, és ne próbáld átvenni és cipelni az ő súlyukat. Ez ugyanis nagyon lelassítana. Jobban teszed, ha a saját feladataira és az előrejutásodra összpontosítasz.

Vízöntő

A mai nap sok szempontból a tegnapi nehéz nap folytatása. Ez elkerülhetetlen. Amit tegnap nem csináltunk meg, azt ma be kell fejezni, hogy tovább tudjunk lépni. Most nem adhatod fel! Kitartás!

Halak

Elvéted a lényeget. Azt hiszed, hogy a dolgok úgy működnek, ahogy azt te elképzeled. De a perspektívád szűk. Ez komoly hátrányt jelent a kommunikációban és a munkával kapcsolatos általános dinamika terén. Nyisd ki a szemed!

Fotó: Envato

Forrás: horoscope.com

#horoszkop #karrier #ezoteria

H I R D E T É S