Karrier horoszkóp – október 11. Tobzódnak az energiák. Senki nem lazsálhat ma.

337

Konfliktusok, küzdelmek, feszültségek és megemelkedett energiaszint – ez a mai nap kilátása. A Bika és a Nyilas jó napnak néz elébe.

Kos: A tegnapi nehézségek ma még nagyobb hangsúlyt kapnak, mert mások is bekapcsolódnak az ügybe, sajnos egyre makacsabb minden érintett. Ma jobb, ha nem kavar vihart.  

Bika: Míg mások elakadnak a saját labirintusokban, Ön megtalálja a kikapukat. Képes lesz ma haladni, illetve alternatív megoldásokat találni a nehéz és frusztráló helyzetben. Kommunikáljon!

Ikrek: Tökéletes ez az időszak arra, hogy lezárjon projekteket. Bármibe is kezdett, képes azt minimális erőfeszítéssel befejezni. Úgy tűnik, az univerzum Ön mellett áll.

Rák: Nagyon kemény kihívás előtt áll. Ez az nap nem alkalmas ara, hogy szívességet kérjen, új ötletekbe kezdjen, és arra sem, hogy másoknak megmondja, mit tegyenek. Az emberek valószínűleg visszalépnek már a legkisebb megjegyzésre vagy kérésre.

Oroszlán: Az Ön körül lévő hihetetlen stressz nagyon negatívan hat a pszichéjére, akár észreveszi ezt, akár nem. Tegyen meg mindent azért, hogy figyelmen kívül hagyja a munkahelyi feszültséget! Ez a fajta energia nem az Öné.

Szűz: A feszültség egyre erősödik, és érzi a harc közeledtét. Ahelyett, hogy elsétálna, Ön szeretne ringbe szállni. Kérdezze meg magától, hogy vajon valóban megéri-e vállalni a kockázatot! Gondolkodjon el, hogy lehetne megfelelő megoldást találni a problémákra!

Skorpió: Óvatos legyen abban, hogy osztja meg az ötleteit másokkal! Ártatlan javaslatát könnyen lázadásnak, agressziónak vagy engedetlenségnek értelmezhetik. Röviden: a dolgok robbanásponton vannak. Legyen óvatos!

Nyilas: Használja ki a nap inspiráló energiáját arra, hogy nagyobb magasságokban jusson!  Többet érhet el, mint amit lehetségesnek gondolt. Ne féljen semmitől! Bármit képes elérni.

Bak: Magas az energiaszint ma, emiatt várhatóan intenzív küzdelem sűrűjében találja magát. Próbáljon meg olyan színvonalat képviselni, ami segít másoknak abban, hogy közelebb kerüljenek a valósághoz!

Vízöntő: Ma kiderül, ha Ön lusta vagy nem elkötelezett egy bizonyos kérdésben. Nem fog tudni tovább bujkálni. Kötelező lesz a közreműködése! Álljon fel, és kezdjen hozzá!

Halak: Lassítsa le a gondolkodását, és adjon lehetőséget arra, hogy tisztán láthassa a nagy képet! Nehéz lesz átlátni és megemészteni a ma Ön elé kerülő hatalmas anyagot, hacsak nem tudatosan lelassul le és ellazul.

Forrás: horoscope.com

#horoszkop #karrier

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét