horoszkop-csillagjegy-erzsebet-kiralyno-kiralyi-csalad
Fotó: YouTube

Csillagjegyed elárulja, a királyi család melyik tagjára hasonlítasz a legjobban

blank
blank

H I R D E T É S

Cikkünkben megtalálhatóak a királyi család csillagjegyei és a rájuk jellemző személyiségvonások. Érdekes tény: A királyi család egyik leggyakoribb csillagjegye a Bika. 

A királynő megosztja csillagjegyét három legfiatalabb dédunokájával, Charlotte hercegnővel, Lajos herceggel és Archieval. A rák a családban és Charles számára is jelentős jegy, mivel Diana és Camilla csillagjegye is.

Bika – II. Erzsébet királynő

Tulajdonságok: erős, kecses, makacs. Soha nem adja fel hazáját és népét, mindig (kecsesen) küzd a legjobbért. Vegyük például a beszédeit, alaposan átgondoltak, és makacs, de mégis diadalmas hangnemmel mondja el, mintha azt mondaná, nyugodt vagyok, jelen vagyok és szenvedélyes vagyok. Mint egy igazi Bika.

Oroszlán – Margit hercegnő

Jellemzők: extrovertált, sebezhető, királyi. Az Oroszlánokról ismert, hogy a figyelem középpontjában állnak, hiszen Margaret visszatért a maga idejében. Mindig ők a buli közepe, de inkább nem vállalnák a házigazda felelősségét. Ha megsérted az egójukat, különösen, ha a hiúságról van szó, nem titok, hogy mélyen megsérülnek.

Ikrek – Fülöp herceg, Edinburgh hercege

Jellemzői: Kiszámíthatatlan, barátságos, kíváncsi. Ha nézted a Korona című sorozatot, ismerheted azt az epizódot, amelyben Fülöp herceg véletlenszerűen az 1969-es holdraszállás megszállottjává válik. Az Ikrekről köztudott, hogy ilyenkor meglehetősen kiszámíthatatlanok, kíváncsi lények, akik kettősségükről ismertek.

Skorpió – Károly herceg

Tulajdonságok: őszinte, határozott, hűséges. Elhatároztad, hogy király leszel? Charles hűséges Skorpióként a családjának szentelte életét, és továbbra is Károly nagypapaként teszi ezt.

Oroszlán – Anna hercegnő

Jellemzői: extrovertált, sebezhető, királyi. Margit nénihez hasonlóan Anne hercegnő is a huncut, de vidám középső gyermek szerepét játszotta. Tüzes természete nyilvánvaló, emlékszel, amikor megvonta a vállát a királynő utasításának ellenére, hogy kezet fogjon Donald Trumppal? Ennek a Leónak megvan a maga esze.

Rák – Diana, walesi hercegnő

Jellemzői: gondoskodó, vidám, melankolikus. Amikor megkérdezték, William és Harry gyakran úgy írják le édesanyjukat, mint aki tele van életkedvvel és nevetéssel – a Rák tipikus tulajdonságaival. Az Oroszlánhoz hasonlóan ő is a buli lelke, mindennel foglalkoznak, de a mindennapi életben viszonylag csendes és gyengéd személyiséggel rendelkeznek.

Rák – Camilla, Cornwall hercegnője

Jellemzői: gondoskodó, vidám, melankolikus. Nem igazán tudni, hogy Camilla nagyon szórakoztató-e, de Dianához hasonlóan ő is érzékeny lélek, aki használja, hogy megvédje magát. Szereti a kertészkedést is, újságíroknak ezt nyilatkozta: „Egész nap kint lennék a kertemben, minden nap, ha megengednék. Szeretem bemocskolni a kezem.”

Ikrek – Vilmos herceg

Jellemzői: Kiszámíthatatlan, barátságos, kíváncsi. Nagyapjához hasonlóan William is kíváncsi természettel bír, ami Cambridge hercegeként betöltött szerepében is megnyilvánul. Arról ismert, hogy a nyilvánossággal való beszélgetés közben különös kérdéseket tesz fel, de mindig barátságosan.

Bak – Kate, Cambridge hercegnője

Jellemzői: ambiciózus, realista, fegyelmezett. A Bakok nem azok, akik szeretnek felhőtlenül bulizni, az biztos. Nagyon ambiciózusak, elszántak, minden akadályt legyőznek. Mindazonáltal reálisak a küzdelmekkel kapcsolatban, amelyekkel az út során szembesülhetnek, de elég fegyelmezettek a folytatáshoz. Tulajdonságok, amelyek megkönnyítették Kate-nek, hogy zökkenőmentesen belesimuljon a királyi feladatokba.

Rák – György herceg

Jellemzők: gondoskodó, vidám, melankolikus. Vajon egy rákból jó király lesz a jövőben? Biztosan! Sokkal túl törődnek vele, mint az átlagos Joe, de néha az érzékenységük akadályozhatja őket. Ezért fontos, hogy ne hagyják, hogy érzelmeik befolyásolják a megítélésüket.

Bika – Charlotte hercegnő

Tulajdonságok: erős, kecses, makacs. Ha valamiben olyan, mint a dédnagymamája, akkor igazán kemény lesz. Már akkor is betekintést nyerhettünk az egyéniségére, amikor anyukájával fogócskázott. Emlékszel a 2019-es King’s Cup regattára, ahol kidugta a nyelvét?

Bika – Lajos herceg

Tulajdonságok: erős, kecses, makacs. A királyi család csillagjegyei közül eddig három Bika, és még nincs vége!

Szűz – Harry herceg

Jellemzők: kreatív, szorgalmas, makacs. Harry egyik szenvedélyes projektje, amelyen továbbra is keményen dolgozik, az Invictus Games Foundation. A szüzek nagyon szenvedélyes lények, legyen szó az életről, munkáról vagy a szerelemről. Már csak az is bebizonyította ezt, hogy mennyi áldozott hozott Harry azért, hogy kiálljon Meghan mellett.

Oroszlán – Meghan Markle

Tulajdonságok: extrovertált, sebezhető, királyi. A világ félreismerte, de ez sosem fog igazán kiderülni. Igen, az Oroszlán erős és magabiztos, de hihetetlenül sebezhető is lehet, különösen, ha kritikát kap. Méltányos, hogy Meghan sokat kapott belőle, hihetetlenül sokat.

Bika – Archie Harrison Mountbatten-Windsor

Tulajdonságok: erős, kecses, makacs. A királyi család és a Bika klán legújabb tagja. Ez így már összesen négy.

Forrás: GRAZIA Daily

H I R D E T É S