horoszkop, ezoteria, karrier, bika
Fotó: Envato

A Bika álmodjon nagyobban!

blank
blank

H I R D E T É S

Az Oroszlán ma inkább kerülje a vitákat, a Vízöntő legyen türelmes!
Karrier horoszkóp június 23-án.

Kos

Nincs idő arra, hogy titkolózz azzal kapcsolatban, éppen milyen projekten dolgozol. Valószínüleg azért csinálod ezt, mert félsz, hogy valaki ellopja az ötleted. Ne legyél ennyire paranoiás, és bízz a sorsban! A körülötted lévők azért vannak, hogy segítsenek, és nem azért, hogy bántsanak!

Bika

Gondolkozz a terjeszkedésben minden tekintetben! Bármi is az, amin dolgozol, bármi is legyen a jelenlegi munkád, bővítsd! Fektess be többet, és dolgozz többet! Álmodj még nagyobbat, mint szoktál! Nagyon közel állsz a sikerhez!

Ikrek

A türelmed ma próbára teszik. A feletteseidtől való elismerés nem fog könnyen jönni, szóval ne várj erre! Most a legtöbb elismerést a karriered kapcsán saját magadtól fogod kapni.

Rák

Karriered fejlődés szakaszában vagy. A napi kemény munkának megvannak a jobb és rosszabb időszakai, de ha hátra lépsz egyet, és a jelenlegi helyzetedet nézed, jelentős haladást látsz a nagyobb céljaid felé!

Oroszlán

Ma nincs rá sok esély, hogy bármiféle vitát nyerj, akár igazad van, akár nem. Ezért inkább ne is kezdj bele, ha lehetséges. Várj jobb időkre, ha nagy lépéseket szeretnél tenni!

Szűz

Az anyagi dolgok most neked kedveznek. Ez egy jó nap arra, hogy fizetésemelést vagy előléptetést kérj!  Az se lenne rossz, ha vennél egy lottószelvényt munka után. Melletted van a szerencse, és a lehetőség, hogy pénzügyileg nyerj ebből!

Mérleg

Valami nagy változás fog bekövetkezni az életedben, de úgy érzed, hogy nincs minden a helyén. Jól érzed, szóval várj egy kicsit! Nincs értelme elsietni a dolgokat. Jobban jársz, ha vársz, amíg minden a helyére kerül, mielőtt elhatároznád magad!

Skorpió

Gondolkozz azon, hogy egy új típusú munkát végezz! Valami felkeltette az érdeklődésed, ne rakd félre ezt a gondolatot! Nagy esélyed van a sikerre! 

Nyilas

Ha a jelenlegi karriered éppen szétesik, ne küzdj ellene! Ez egy üzenet az univerzumtól, hogy ez az út nem jó számodra! Hagyd, hogy összedőljön minden, hogy egy még erősebb házat építhess!

Bak

Megvan hozzá a képességed, hogy kétszer olyan gyorsan dolgozz, mint szoktál! Alapból szeretsz hátradőlni, és pihenni, de most állj ellen a kísértésnek! Adj a munkádba minden tőled telhetőt, és teljesíts túl az elvárásokon!

Vízöntő

Ma egy olyan napod van, amikor nem tudsz tökéletesen teljesíteni. Ne görcsölj ezen! Lehet, hogy semmi sem akar összejönni, de nem fog minden így maradni! Légy türelmes magaddal, a dolgok jobbra fordulnak!

Halak

Ma nagyon nyugtalan leszel, és nehezedre fog esni a koncentrálás, bármiről is legyen szó. A napodat a jobb időkön való töprengés fogja kitenni. Próbálj meg koncentrálni, és bízz abban, hogy a jó úton haladsz!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S