horoszkop, ezoteria, karrier, halak
Fotó: Envato

A Halak ma a káosz közepén találhatja magát!

blank
blank

H I R D E T É S

Az Ikrek ne most kritizálja főnökét, az Oroszlán jól gondolja át döntését.

Karrier horoszkóp június 15-én.

Kos

Ne üsd bele az orrod olyanba, amiről semmit sem tudsz! Ma nagy változások mennek végbe a munkáddal kapcsolatban, és emiatt nagy feszültség lesz a munkahelyeden. Ne tegyél hozzá ehhez a fagyos hangulathoz azzal, hogy olyan kérdésekre keresed a választ, amikről nem a te dolgod kérdezni.

Bika

Szemmel láthatóan tele vagy önbizalommal és erővel. Megvan a képességed ahhoz, hogy hegyeket mozgass meg, köszönhetően a remek energiának, ami feléd áramlik! Itt az idő, hogy egyedül lépd meg a dolgokat! Megvan az erőd hozzá!

Ikrek

Ne mondd meg a főnöködnek, szerinted hogyan kell végeznie a munkáját! Az, ami ebből következhet, nagy mértékben meg fogja határozni a jövőbeli foglalkoztatásod és munkahelyed. Jobban jársz, ha pár napra félreteszed a kritikával kapcsolatos gondolataid!

Rák

A diplomata képességeid ma próbára lesznek téve. Körülötted mindenki mérgesen fog kommunikálni, és téged fognak megkérni, hogy javíts a helyzeten. Bízz abban, hogy te valóban békét tudsz hozni, ebbe a meglehetősen ingatag helyzetbe!

Oroszlán

Ne dönts túl elhamarkodottan! Nagy valószínűséggel hatalmas adag hamis információ fog összezavarni, ha nem vagy elég óvatos! Ellenőrizd a forrásaidat kétszer vagy háromszor, mielőtt bármiben is meghoznád a végső döntést!

Szűz

Ma jót beszélgetsz mindenkivel. A termékeny szerencséd ma ismét segíteni fog, ugyanis azon fogod magad kapni, hogy jókor vagy jó helyen. A felkészültséged végre jó lehetőséggel fog társulni!

Mérleg

Annak érdekében, hogy ma jól teljesíts a munkádban, agresszívabbak kell lenned! Nyugodtan emeled fel a hangod, ha ez kell ahhoz, hogy megértesd magad! Az asszertív taktika nem a te stílusod, de az biztos, hogy hatásos!

Skorpió

A munkatársaid keresni fogják ma, hogy kit hibáztathatnak, szóval légy résen! Senki sem akarja majd magára vállalni, hogy miatta jött létre az a nehéz helyzet, amiben vagytok! Légy diplomatikus, és ne légy megtévesztő! Lásd be azt, amiben te hibáztál!

Nyilas

Ha a flow-val mész, az nagy bajba sodorhat! Rengeteg ember próbál majd meggyőzni arról, hogy az, ahogy ők végzik a munkájukat, lenne a helyes út. Rengeteg sarlatán van, ezért légy óvatos! Ne higgy el semmiféle ‘gazdagodj meg 5 perc alatt’ típusú megkeresést!

Bak

Ma nehéz helyzetbe fogsz kerülni: két típusú ember közé fogsz beszorulni, és mindketten azt fogják gondolni, hogy igazuk van. Az egyik típus a felettesed lesz, a másik pedig a kollégáid.Úgy tűnik, hogy akinek kezében az irányítás van, az nem figyel eléggé másokra.

Vízöntő

Valaki, akivel együtt dolgozol, nagyon felvágós típus. Túlzottan magabiztos, és ezt arra használja fel, hogy másokat irányítson. A legjobb stratégia az volna, ha megpróbálnád elkerülni ezt az embert. Fókuszálj magadra és a saját munkádra!

Halak

A munkahelyed ma bármikor a feje tetejére fordulhat! Valamiféle háború van kialakulóban, és semmi esélyed arra, hogy elkerüld. Nagy valószínűséggel a lehető legrosszabb helyen leszel, amikor kitör. Tartsd a szemed az összképen!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S