horoszkop, ezoteria, karrier, ikrek
Fotó: Envato

Az Ikrek ne legyen túl szigorú saját magával!

blank
blank

H I R D E T É S

A Rák ne adja fel könnyedén, a Mérleg készüljön fel arra, hogy nem mindenki mutatja az igazi arcát!
Karrier horoszkóp július 26-án!

Kos

Egyedül érzed magad, egyes ötleteid és hitvallásaid miatt. Az igazság az, hogy ez a bizonyos magány, amit érzel, csak a saját fejedben lévő elképzelések miatt van! Több ember ért veled egyet, mint gondolnád! Nyílj meg, és meglátod, hogy ez így van!

Bika

Az magabiztosság, ami benned van a nap elején, nem fog kitartani olyan sokáig, mint te azt szeretnéd. Ne aggódj emiatt! Nem kell mindig 100%-osnak lenned! Ne félj a háttérben maradni kicsit, hogy feltöltődj!

Ikrek

Összességében a mai nem túl erős nap számodra! Sajnos, ezt nem tudod kikerülni. Még az alaposan átgondolt terveid is rosszul sülhetnek el, köszönhetően az előreláthatatlan befolyásoló tényezőknek. Ne légy túl szigorú magaddal, amikor nem minden alakul úgy, ahogy azt elképzelted! 

Rák

Éppen akkor, amikor egy probléma elcsendesedik, egy újabb tör felszínre. A mai munkanap nehéz harc lesz számodra, és úgy tűnhet, hogy a vége nincs a láthatáron. Állj ellen a késztetésnek, hogy feltartsd a kezed, és feladd. Sikerrel jársz, ha tényleg próbálkozol!

Oroszlán

Az ellenfél, akivel szembe nézel, több pontot szerez mostanában, de ma eljött a te napod! Egy csodás támogató hullám közeledik feléd, ami előkészít a sikerre! Minden a te előnyödre fog válni!

Szűz

Egy remek ötlet fog ma megtalálni a reggel folyamán, amit módosítani fogsz délutánra. Hallgass az első megérzésedre, ahelyett, hogy kételkedsz magadban, és addig módosítasz az ötleten, amíg semmi értelme nem lesz!

Mérleg

Nagy veszély van arra, hogy „lábon lövöd magad”. Ne légy saját magad hátráltatója! Törődj magaddal, és légy óvatos azzal, hogy mit mondasz másoknak! Mások változtathatnak az igazi arcukon, azért, hogy megkapják azt, amit szeretnének!

Skorpió

Vidd az ötleteid és cselekedeteid a következő szintre! Ne elégedj meg a jóval, ha elérheted a tökéletességet is, egy picit több befektetett energiával! Ne feledd el, hogy milyen ambíciókkal indultál el ezen az úton!

Nyilas

Nagyon jó pozícióban vagy jelenleg, amiben hatalmas változásokat hozhatsz meg! Ha hátra lépsz egyet, és megnézed a kirajzolódó irányzatokat, meglátod, hogy több lehetőséged van, mint azt gondolnád! Ami tegnap lehetetlennek tűnt, az nagyon is lehetséges ma! 

Bak

A napod nagyon jól indul, és kicsattanó energiát érzel magadban! Viszont sajnos, ez a lelkesedés kissé lelappan, és a nap végére vonszolni fogod magad. Ahelyett, hogy extrémekbe mennél át, próbáld megtalálni az arany középutat! 

Vízöntő

A jó szerencse nem várt helyekről és emberektől fog jönni hozzád. Ironikusan, minél kevésbé vagy rendezett, annál nagyobb esélyed van arra, hogy véletlenül megtaláld azt a tökéletes lehetőséget, amire eddig vártál! Vegyél fel egy aggodalmaktól mentes hozzáállást, és sikerben lesz részed!

Halak

Ha egy fontos döntést kell hoznod, vagy egy fontos emberrel kell felvenned a kapcsolatot, akkor azt még ma reggel tedd meg! A délután folyamán rá fogsz jönni, hogy nehéz motiválnod magad és másokat. Lehet, hogy hamarabb haza kéne menned!


Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S