horoszkop, ezoteria, karrier, nyilas
Fotó: Envato

A Nyilasnak és a Skorpiónak pihenést javasol mára a karrier horoszkóp

blank
blank

H I R D E T É S

Múltba tekintés, önvizsgálat, kontroll, kritikai szemlélet, hátralépés és újra tervezés – kulcsszavak a mai karrier horoszkópban.

Íme a karrier horoszkóp jelzései április 6-ára.

Kos: Valami, amit biztosnak hittél, mégsem tűnik olyan szilárdnak. Itt az ideje, hogy ellenőrizd a tényeket. Bár sokkal szívesebben haladnál előre, érdemes lenne előbb áttekintened a múltat.

Bika: A megérzéseid most valószínűleg elriasztanak egy kicsit. Ahelyett, hogy megpróbálnád kitalálni, mit hoz a jövő, inkább meditálj, és maradj a jelen pillanatában. Mindig légy tudatában annak, hogy mi történik körülötted.

Ikrek: A munkához vásárolt elektronikus eszközök és mechanikus modulok a következő hetekben inkább zavarosabbá teszik a dolgokat, mint könnyebbé. Legyél türelmes. Olvasgass kézikönyveket, az segíthet.

Rák: Amit a legkevésbé tartasz valószínűnek, az fog megtörténni. A hosszú távú tervek készítésekor szem előtt kell tartani a váratlan változókat is. Maradj rugalmas – különösen a következő néhány hónapban.

Oroszlán: Az utolsó dolog, amit most tenni szeretnél, az az, hogy úgy teszel, mintha meglenne a válasz, amikor valójában nincs meg. A hosszú távú trendek teljesen új módon működnek. Valld be, hogy nem vagy biztos abban, mit hoz a jövő. Ezzel több tiszteletet fogsz kivívni, mintha találgatnál.

Szűz: Ha távol vagy a munkahelyétől, szánj időt arra, hogy megnézed a hosszú távú trendeket. Ma különleges, egyedi perspektívád lesz.

Mérleg: Óvatos légy a hosszú távú trenddel, amit eddig követtél. A következő hetekben a hátrafelé haladás lesz jellemző. Várd meg, amíg a dolgok újra előrefelé mozdulnak, és csak azután kötelezd el magad az új vállalkozás mellett.

Skorpió: Úgy tűnik, ma minden egyhelyben áll. Ez egy jó alkalom arra, hogy kivegyél egy szabadnapot. Ne törődj a karriereddel. A ma készített tervek nem úgy fognak sikerülni, ahogyan elvárnád.

Nyilas: Az agyad ma pihenésre vágyik, élvezd ezt a kis szünetet.  Csinálj valamit, ami eltereli a figyelmedet a munkáról. Ha ma mégis dolgoznod kell, hagyd abba korábban.

Bak: Próbálj meg nem haragudni, ha az út, amelyen jártál, hirtelen visszafelé fordul. Ez azt jelenti, hogy át kell gondolnod a közelmúltban elért fejlődésedet. Menj vissza, és javítsd ki azokat a pontokat, amelyeket az első alkalommal hanyagul átugrottál.

Vízöntő: Lehet, hogy az utóbbi időben kedvelt új trendek mégsem olyan jók. Itt az ideje, hogy fejben vissza menj és felülvizsgáld a dolgokat. Úgy tűnik, túl gyorsan átugrottál valamit. Nézd át az ötleteidet. Tényleg olyan jók?

Halak: Kétségeid kezdenek lenni a közelmúltbeli nagy változtatással kapcsolatban. A dolgok nem haladnak olyan gyorsan és olyan könnyen, mint ahogyan azt remélted. Ne aggódj, és ne add fel. Ez nem a feladás ideje.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S