A Rák most bízzon meg másokban, a Bika szánjon időt szeretteire, a Bak megsérthet másokat a humorával! Az Karrier horoszkóp: 2022.10.01.

Kos

A következő egy és fél év rengeteg változást hoz el neked. Újra tervezés is lesz az életedben, legfőképp a karrieredben. Ne félj attól, hogy a jelenlegi munkád összeomlik, erre szükség van ahhoz, hogy újra kezdhesd valami újjal. Valamivel, amit tényleg élvezel csinálni!

Bika

Egy olyan szakaszba érkezel, amiben kevesebb hangsúlyt kell fektetni a karrieredre, és többet a családodra. A munkád túl nagy hatással van a magánéletedre. Ne hagyd, hogy a munkád egy olyan pontra vezessen téged, ahol elveszted a kapcsolatot a szeretteiddel!

Ikrek

Nagyon érik egy, a karriereddel kapcsolatos döntés. Ötletek halmaza fog eszedbe jutni, amik inspirálni fognak arra, hogy elsajátíts egy új képességet, vagy akár szakmát. Hallgass ezekre a megérzésekre, és ne félj! A sikertelenségtől való félelem a legnagyobb ellenséged jelenleg!

Rák

Számtalan pénzügyi lehetőség talál meg a mai nap folyamán. Ne félj befektetni egy olyan dologba, amiről tudod, hogy pénzügyileg jól jöhetsz ki! Jó tanácsot fogsz kapni olyan emberektől, akik tudják, hogy mibe érdemes befektetni. Bízz meg másokban, és profitálni fogsz!

Oroszlán

A prezentálás minden, főleg ma. Attól, mert valaki a legjobb ötlettel rendelkezik, még nem biztos, hogy győztesen fog kijönni a helyzetből. Az fog, aki a lehető legérthetőbben adja elő az ötletét. Légy kreatív!  

Szűz

Egy nehéz szituáció alakul ki, köszönhetően valakinek, aki egy kreatív megoldást talál ki egy olyan problémára, amivel egy ideje szenvedsz. Ez az ötlet igazán elrugaszkodottnak tűnhet elsőre hallásra, de amint jobban belegondolsz, potenciált fogsz látni benne!

Mérleg

Az a struktúra, ami jelenleg jelen van, nem feltétlenül segít elérni a céljaidat. Itt az idő, hogy egy új megközelítést próbálj meg. Dolgozz együtt a rendszerrel, mint sem ellene, vagy csak találd ki a saját rendszered, és kezdd el egyedül!

Skorpió

A magabiztosságod által sok előnyöd lesz a mai nap folyamán. Az eredeti stílusod túl sok lehet egyes emberek számára, de az önmagadba vetett hited, és az ötleteid miatt ráfognak jönni, hogy benned, és az ötleteidben meglehet bízni!

Nyilas

Egy új cég, vagy egy új szakma kelti fel az érdeklődésedet. Talán ez egy olyan cég lesz, amibe szívesen befektetnél, vagy egy olyan szakma, aminek a részese lennél. Bármelyik is, ne félj olyan nagy lépéseket megtenni, mint külföldre költözni. Ez az, amire vártál!

Bak

Az emberek sokkal komolyabban fogják venni a dolgokat, szóval figyelj arra, hogy kivel viccelődsz!A humorod könnyen félreérthető, és lehetséges, hogy valakit negatívan érint. Inkább cselekedj úgy, ahogy az a nagy könyveben le van írva!

Vízöntő

Ez egy jó idő arra, hogy karriert válts, és valami olyat kezdj el, aminek köze van a pszichológiához, vagy valamiféle terápiához. Gondolkozz azon, hogy “élet coach” legyél, vagy párterapeuta. Ennek az új szakmának mások segítéséről kéne szólnia.  

Halak

Gondolkoztál már azon, hogy színésznek állj? Talán titkon filmkészítő, vagy filmkritikus szeretnél lenni. Bármilyen munka, aminek köze van a filmekhez, igazán vonzó lehet most számodra. Ez egy jó idő arra, hogy ezen a területen kezdj el dolgozni!

Karrier horoszkóp: 2022.10.01.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét