horoszkop, karrier, ezoteria, merleg
Fotó: Envato

A Mérlegnek eljött az idő, hogy búcsút mondjon a régi dolgoknak

blank
blank

H I R D E T É S

Odafigyelés, koncentrálás, kivárás, visszavonulás, elengedés – ezek a kulcsszavak a mai karrier horoszkópban.

Karrier horoszkóp a hét első munkanapján.

Kos: Az életedet néha egy óriási hullámvasútnak éled meg, mégis derűs vagy. Ma a csúcson vagy, használd ezt a javadra. Ne feledd, hogy nem mindenki osztozik a jó hangulatodban.

Bika: Beszélsz, mindenki hallgat, de úgy tűnik, senki sem érti azt, amit mondasz. Beszélj csak tovább, mert a törődő emberek támogatnak téged, még akkor is, ha néha úgy gondolod, hogy le vannak kötve a saját napi dolgaikkal. Ha kell, melletted lesznek.

Ikrek: Gólt rúgtál. Ünnepelj a csapatoddal! Fontos megérteni, hogy a siker csapatmunka eredménye.

Rák: Ne légy ideges és frusztrált, ha a számok nem stimmelnek. Vonulj vissza egy kicsit, és pihenj. Hallgass egy jó zenét, sokkal gördülékenyebb lesz így a nap. Lelkileg kell kikapcsolni most.

Oroszlán: Jól mennek a dolgaid, miért ne mennének jól? Ne vedd magától értetődőnek a jó szerencsét. Építs rá, és tudd, megdolgoztál azért, ahol most vagy. Most pedig azon kell dolgoznod, hogy egy lépéssel tovább menj.

Szűz: Ne akarj a ködben navigálni! Meg kell várnod, amíg a dolgok tisztázódnak, mielőtt továbblépnél. Mások útbaigazítása nem precíz. Várd meg, amíg kisüt a nap, és tudni fogod a helyes utat.

Mérleg: Bőség vesz körül. Talán itt az ideje, hogy búcsút mondjunk a régi, elavult ötleteknek, hogy magunkévá tegyük az új, bőséges energiát. Légy határozott, és szánj rá időt. A felesleges poggyász a jövőben lelassít. Egyszerűsítsd a dolgokat a jobb eredmények érdekében.

Skorpió: Próbálj meg nem beleveszni az utadba kerülő sok információba. Ha szédülni kezdesz, nem fogsz tudni lassítani. A legjobb védekezés az, ha szervezett maradsz.

Nyilas: Micsoda nap! A játékod csúcsán lehetsz! Próbálj ki valamit, amit normál körülmények között nem tennél meg! Érezd jól magad. Hajtsd az aranyat, és többet fogsz elérni, mint azt elképzelted!

Bak: A mai stratégiád az, hogy távol maradj a veszélyektől, és védekezz. A legjobb, ha megvizsgálod a napirendedet, és konzervatívabb megközelítést alkalmazol. Ne harapj nagyobbat, mint amit le tudsz nyelni.

Vízöntő: Ne hagyd magad meggyőzni a halandzsával! Ragaszkodj a fegyveredhez, és vigyázz mások retorikájára. Szíved mélyén tudod a helyes lépést. Rendben van, ha megkérdőjelezed magad, de ha megszületett a döntés, lépj tovább, és ne nézz hátra.

Halak: Ez nem a magvetés ideje. Meg kell várnod azt, amikor minden inkább az te javadat szolgálja.  Addig is gyűjts információkat, hogy a kezedben legyen minden, eljön az ideje az újnak.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S