karrier, horoszkóp, ezoteria, bak
karrier, horoszkóp, ezoteria, bak

A Bak munkahelyi románcra lelhet!

blank
blank

H I R D E T É S

A Mérleg ne bízza el magát, a Vízöntő bátorítsa arra az embereket, hogy osszák meg tudásukat! Karrier horoszkóp: 2022.11.02.

Kos

Próbálj meg nem vitázni, és ami a legfontosabb, tartózkodj a kritikától. Viszont a kollégákkal bármilyen témát megbeszélhetsz – a mai nap remek a baráti kommunikációra. Ne a szakmai kudarcokra koncentrálj, hanem dolgozz a jövőért. Teljesen képes megragadni a dolog lényegét anélkül, hogy belemélyülnél a részletekbe, de mégis próbálj meg összeszedettebb és komolyabb lenni!

Bika

Ez most nem a legjobb idő arra, hogy fontos szerződéseket írj alá. Állj meg néha egy pillanatra, ez segíteni fog abban, hogy alaposan átgondold a helyzetet. Legyél óvatos, ha munkahelyi papírokról van szó! 

Ikrek

Ne hanyagold el az új pozíciódat! Hidd el, hogy a kollégáid és a menedzsment megbecsüli a profizmusod. Csak adj magadnak egy kis időt, hogy megszokd az új pozíciódat. Valószínűleg hamar hozzáfogsz szokni az új feladatkörödhöz, csak fel kell dolgoznod a változást!

Rák

Ne hanyagold el az új pozíciódat! Hidd el, hogy a kollégáid és a menedzsment megbecsüli a profizmusod. Csak adj magadnak egy kis időt, hogy megszokd az új pozíciódat. Valószínűleg hamar hozzáfogsz szokni az új feladatkörödhöz, csak fel kell dolgoznod a változást!

Oroszlán

Gondold át a szakmai életed. Még akkor is, ha jelenleg nincs lehetőséged feljebb menni a ranglétrán, a közeljövőben viszont esélyed lesz arra, hogy változtass ezen a helyzeten. A Merkúr a Mérlegben van, ami a logika erős jelenlétére utal!

Szűz

Ne veszítsd el a hidegvéred, ha nem várt események következnek be. Habár a nap relatíve nyugotdtan telhet, te ennek ellenére ma könnyedén felkapod a vizet. Viszont arra most is képes vagy, hogy tökéletesen elmondd a te oldalad anélkül, hogy konfliktust generálj, és ez nagyon jó!

Mérleg

Nincs okod aggodalomra! Remekül elvégzed az összes rád bízott feladatot. Lehetséges, hogy a közeljövőben előléptetésben részesülsz, de azért ne bízd el magad! Végezd úgy a munkádat ahogyan eddig, mert abból csak jó sülhet ki!

Skorpió

Előfordulhat, hogy ezen a héten másoknak kell segítened, vagy hozzá kell járulnod valaki más érdekeinek előmozdításához. Öltözz elegánsan! Remek munkát találhatsz, vagy jó benyomást keltesz azzal, hogy megmutatod, mit tudsz. Jelezd, ha van ötleted a dolgok kezelésére. Kihívások adódhatnak a hét végén. Ez a gondosan megfontolt cselekvés ideje. A határozatlan emberek különösen frusztrálóak lehetnek.

Nyilas

Talán úgy érzed, te nem hibázhatsz. Képes vagy mindenki kedvesének lenni. Lassan, körültekintően közelíts mindenhez, amivel dolgod van. Szerencsés időszak ez, ha állásra pályázol, vagy partnerségbe kezdesz. Kénytelen leszel uralkodni az érzéseiden. Hatalmi harcok és váratlan követelések akkor jelenhetnek meg, amikor a legkevésbé számítasz rájuk. Maradj a nyomás alatt diplomatikus és távolságtartó!

Bak

A késlekedés ideje lejár. Jó csapatjátékosnak kell lenned, az érdekeidet össze kell hangolnod mások szükségleteivel és vágyaival. Keress win-win szituációkat! Ne vedd magad túl komolyan. A közeljövő munkával kapcsolatos romantikát is hozhat. Légy résen!

Vízöntő

Ezen a héten sok támogatást kapsz. Stabil vagy és megbízható. Fogadj el minden meghívást, játssz, vagy csak csináld azt, ami szórakoztató. A hét közepén új munkára vagy lehetőségre bukkansz. A minőségi munkát  lassan és nyugodtan végezni. Az energia bizakodásra ad okot. Bátorítsd az embereket arra, hogy megosszák tudásukat.

Halak

Ezen a héten a beszélgetések fókuszában a gyakorlat lesz. Néhány dologról nehezen beszélsz, pedig van valami, amit el kell mondani ahhoz, hogy tiszta legyen a kép. A hét közepe eláraszt ötletekkel. A hétvégén jól boldogulsz a kapcsolataidban. Közel kerülhet a romantika is, szükség lehet privát beszélgetésre valakivel.

Karrier horoszkóp: 2022.11.02.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S