karrier, horoszkóp, ezoteria, bika
karrier, horoszkóp, ezoteria, bika

A Bikát valaki titokban elítéli!

blank
blank

H I R D E T É S

A Nyilas ne pazarolja idejét álmodozással, az Oroszlán próbáljon higgadt maradni! Karrier horoszkóp: 2022.09.24.

Kos

Sokkal stabilabb vagy mint általában. Légy magabiztos! Egyértelműen megvan minden okod arra, hogy az légy. Rengeteget dolgoztál, és nagy tiszteletre tettél szert. Itt az idő, hogy ezt ki is használd! Légy büszke arra amit elértél!

Bika

A drámai menekülésed a munkád kapcsán talán jó lenne egy Oscar díj bezsebeléséhez, de nem elég ahhoz, hogy tiszteljenek, főleg ma. Mások lehet, hogy nem mondanak túl sokat, de titokban elítélnek téged.

Ikrek

A munka körüli lendület lelassult, ami időt ad neked ahhoz, hogy utolérd magad a tennivaló listáddal, ami kezd felgyülemleni az íróasztalodon. Egy hegy alakult ki, de ne aggódj! Szép lassan lépésenként meghódítod azt a helyet!

Rák

Az egyik nagyon jó tulajdonságod az, hogy könnyen meg tudsz győzni embereket. A kedves hangoddal és a bájoddal sokat elérhetsz az esetek többségében. Ma viszont, ha csak nem vagy tisztában a tényekkel, hogy megvédd az állításaid, az emberek nem fognak neked hinni.

Oroszlán

Ha eddig nem lett volna elég egy nagy problémával küzdeni, de most második és harmadik a figyelmed. Ha esik, akkor zuhog, és ma biztosan zuhogni fog. Tégy meg mindent, hogy ne reagáld túl, és nyugodt maradj. 

Szűz

Jó vagy a tervek kigondolásában, de most itt az idő, hogy a realitás talaján maradj. Nagyon fontos, hogy gyakorlatias maradj és stabil ahhoz, hogy valójában bevonzd azokat az álmokat, amiket réges rég megálmodtál.

Mérleg

Vakmerően közelíted meg a munkádat. Egy védett tank vagy, ami bármilyen akadályon átmegy. Ezúttal semmi sem állíthat meg. Magabiztos vagy és erős, a munkád összes területén. 

Skorpió

Bármilyen új ötleted van, az egyből le lesz hurrogva, gondolkodás nélkül. Az emberek sokkal jobban megbíznak a jól bevált dolgokban, akármennyire is elavultak. Most nincs itt az ideje annak, hogy új ötleteket vezess be.

Nyilas

Ragaszkodj ahhoz, amit már ismersz. Nincs itt az ideje annak, hogy ismeretlen területekre lépj. Oszd be az jól az idődet! Ne pazarold el álmodozással olyan dolgokról amik jelenleg elérhetetlenek számodra.

Bak

Az emberek nagyon vonakodnak majd tájékoztatást adni. A titkaikat inkább megörzik saját maguknak. Minél inkább próbálod kicsikarni belőlük, ők annál inkább megakarják tartani maguknak. Légy te is titokzatos az öleteiddel. Te se adj ki információt!

Vízöntő

 Ma nagyon jó híreket kapsz. A várva várt áttörés megfog történni. Röviden, ez egy nagyon szerencsés nap számodra. A másokkal való kapcsolatod erős lesz, és a kommunikáció is nagyon jól fog menni. A csúcson vagy!

Halak

Ha bármilyen értékesítéssel foglalkozol, akkor a munkád most nehézkes lesz. Az embereket nem lesz könnyű meggyőzni. Az emberek mostanság nem költik szívesen a pénzüket, ahhoz hogy költeni akarjanak, igazi értéket kell felajánlani érte.

Karrier horoszkóp: 2022.09.24.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S