majka, zene, karrier
Fotó: kapott

Ma már a legnagyobb bulikat hozza össze: innen indult Majka zenei karrierje

blank
blank

H I R D E T É S

Ma már szerte az országban a legnagyobb bulikat hozza össze, de kevesen tudják, hogyan indult zenei karrierje az ózdi hősnek. Majka, aki kiskorában egy spray-s flakonba énekelt a tükör előtt, a suliban a haverjával tolta a „Disney-rapet”, 10-12 éves kora körül már színpadon állt. Ma már tehetségeket karol fel, legújabb felfedezettjével, Perrinnel például egy ingyenes megakoncerten is fellép október 8-án, a Szabadság téren. 

Fesztiválok állandó főszereplője, teltházas koncerteket ad az ország legnagyobb bulihelyein, majd ráadás koncerten újra púposra pakolja ezeket a nézőtereket. Mostanában azonban arra is van ideje, hogy támogassa a feltörekvő tehetségeket.

A kezdetek

„10-11-12 éves koromban volt egy nagyon kreatív névre hallgató csapatunk, a Street Noise” – emlékszik vissza Majka a zenei kezdetekre.

„Elindultunk Ózdon a Ki-Mit-Tud?-on, ott álltam először közönség előtt színpadon”  –  mondja a nagy közönségkedvenc, aki azt megelőzően még csak a tükör előtt üvöltötte egy spray-s flakonba az akkori nagy kedvenceit.

Saját szövegek

Később már jöttek az első saját szövegek, barátjával a sulis élet aktualitásait formálta rímekbe, amit így visszaemlékezve „Disney-rap”-nek hív. „Hinni kell abban, hogy amit csinálsz, abban te vagy a legjobb” – vallja a rapper és ezt erősíti legújabb felfedezettjében, Perrinben is. „Nagyon üde színfoltja a hazai zenei palettának, ugyanis az szinte megszűnt, hogy soulos, funkos hangzást, melódiákat, harmóniákat csempésznek bele dalokba” – mondja Majka az ifjú tehetségről. Perrin pedig most nagy ugrásra készül. Az ifjú zenész, akit – elmondása szerint – anyukája hamarabb tanított meg énekelni, mint beszélni, egy új klippel rukkolt elő és október 8-án a nagy „ikonnal” közösen lép fel a Szabadság téren, a Yettel Stage 5G ingyenes koncerten. 

H I R D E T É S