karrier, horoszkóp, ezoteria, halak
karrier, horoszkóp, ezoteria, halak

A Halakat valaki irányítani próbálja!

blank
blank

H I R D E T É S

A Bika többet ér el, ha több energiát fektet be, A Vízöntő vezessen be valamilyen újdonságot!

Karrier horoszkóp: 2022.09.22.

Kos

A szerencséd szárnyra kel, amint elkezded alkalmazni a jól bevált gyakorlatias módszereidet, a szeszélyes személyiségeddel. Ne félj ma fényezni a saját munkádat ahhoz, hogy valaki elismerését megkaphasd!

Bika

Jelenleg úgy tűnik, hogy csak a minimumot teljesíted ahhoz, hogy túl legyél a hétköznapokon. Nem raksz a munkádba semmiféle plusz erőbefektetést, ezért nem is haladsz úgy, ahogyan szeretnél. Vedd észre, hogy ha igyekszel sokkal többet is érsz el!

Ikrek

Mindent megteszel azért, hogy a környezetednek jó legyen. Viszont kérdezd meg magadtól, hogy mindent megteszel-e azért, hogy saját magadnak jó legyen. Tegyél meg mindent azért, hogy a saját szükségleteidet elégítsd ki elsősorban!

Rák

Szándékosan kerülöd a konfrontációt egy ideje. Nem akarod, hogy bárkivel is összetűzésbe kerülj, ezért a kedves ember szerepét veszed fel. Ne félj akaratos lenni, így is kedvelni fognak azok az emberek, akik ismernek!

Oroszlán

Úgy tűnik, hogy a hullámvasút sosem ér véget, akármennyire is szeretnéd. Nem számít, hogy mit teszel, a dráma és az extrém változások mindig követnek téged karriered során. Fogadd ezt el, a karriered útjával együtt. Könnyebb lesz, mint harcolni ellene!

Szűz

Nagy eséllyel kapsz egy jó kis vállveregetést valaki olyantól, aki felismeri és elismeri azt a kemény munkádat. A világ tetején vagy ma, így ennek köszönhetően jó ötlet lenne ma számodra fizetésemelést, vagy előléptetést kérni. Tudni fogják, hogy megérdemled!

Mérleg

Haragot és agressziót vagy érezni mások irányából, sőt még önmagad irányába is érezni fogod. Te tudsz lenni önmagad legnagyobb ellensége, köszönhetően a magas elvárásoknak amiket önmagaddal szemben támasztottál fel. Adj magadnak egy kis pihenőidőt! Légy megértő önmagaddal, ha már mások nem azok veled!

Skorpió

Csak azért, mert mások nem értenek egyet veled, még nem jelenti azt, hogy az ötleteid rosszak. Hagyd, hogy mások a saját módszereikkel végezzék a munkájukat, miközben magabiztos vagy abban, ahogyan a munkádat végzed. Az egyedi megközelítesedet értékelni kéne, és nem szégyellni!

Nyilas

Az egyedül való dolgozás, és az önállóságod kihasználása kulcsfontosságú ahhoz, hogy sikeres légy. Mások energiái csak összezavarnak és elvonják a figyelmed az igazi célodról! Sokkal több mindent elérsz , amikor csak önmagadban bízol. 

Bak

A hét egy erős kezdéssel indul számodra. Nem csak érzelmileg érzed magad magabiztosnak, de hihetetlenül optimista is vagy, és nyitott az új ötletekre. A szemszöged széles, és szívesen tanulsz!

Vízöntő

Valamiféle új stimulációra vágysz a munkádban. Új kihívásra van szükséged, vagy valamiféle kreatív lendületre. Az jól megszokott rutin nem kielégítő már. Tégy meg lépéseket affelé, hogy újdonságot vezess be a munkahelyi életedbe! 

Halak

Valaki irányítani próbál téged. Át szeretne vinni a rossz oldalra. Légy óvatos, ennek az embernek nem biztos, hogy jók szándékai! Nyitott vagy új dolgokkal kísérletezni, csak menj biztosra, hogy minden a te érdekedben történik!

Karrier horoszkóp: 2022.09.22.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S