karrier, horoszkóp, ezoteria, ikrek
karrier, horoszkóp, ezoteria, ikrek

Az Ikrek vessen véget a bizonytalanságnak!

blank
blank

H I R D E T É S

Az Oroszlán élete zökkenőmentes lesz a következő hónapban, a Vízöntő tegyen tudatos lépéseket céljai felé. Karrier horoszkóp: 2022.10.18.

Kos

 A következő négy hét az új kezdetek ideje számodra. Reméljük kihasználtad a hétvégét, hogy igazán ráhangolódj magadra és vágyaidra. Kezdeti ponton vagy. Engedd el a régit, hogy helyet adj az újnak. Ez a változás sok sikert fog hozni!

Bika

A következő négy hétben különösen fontos, hogy érzékeny és megértő légy azokkal az emberekkel szemben, akik körülvesznek a munkahelyeden. Ez a tendencia ma kezdődik, függetlenül attól, hogy dolgozol-e vagy sem. Vegye figyelembe ezt a jelentős változást.

Ikrek

Most van olyan időszak, amikor az elmúlt tíz hónap kemény munkáját be kell váltanod. A következő négy hétben azt fogod tapasztalni, hogy egy nagy ciklust zársz le. Vess véget annak, ami bizonytalan, és arasd le a babérokat!

Rák

A következő négy hétben súrlódások lesznek közted, és a munkád, valamint a munkatársaid között. Ez a tendencia ma kezdődik, és akár dolgozol, akár nem, lehet, hogy már ma érzed belülről a súrlódást. Ez a változás jele!

Oroszlán

Egy négyhetes trend veszi kezdetét a mai napon, amelyből egészen biztosan profitálhatsz. Általánosságban elmondható, hogy karriered csúcspontjához közeledsz. Most több lehetőség áll majd rendelkezésedre. Összességében arra számíthatsz, hogy a dolgok zökkenőmentesen fognak menni.

Szűz

A kedves ember szerepe a munkahelyeden messzire visz, de lehet, hogy nem egészen addig, ameddig igazán szeretnél. Szeretnél valami többre – valami nagyobbra – törekedni. Használd a következő négy hetet a megközelítésed értékelésére.

Mérleg

A mai nappal egy rendkívül klimatikus, négy hetes időszak kezdődik számodra a karrieredet illetően. Vagy learatod kemény munkád babérjait, és/vagy rájössz, hogy pontosan hol rontottál. Mindkettőre készülj fel lelkileg!

Skorpió

A következő négy hét egy olyan időszakot jelöl, amely alatt úgy érzi, eléggé eltávolodtál azoktól az emberektől, akikkel együtt dolgozol. Ez az általános tendencia kissé zavarba ejtő lehet, de próbáld meg nem hagyni, hogy ez elrontsa a kedved. Ez most jelenleg nem a legjobb időszakod. Csak fogadd el!

Nyilas

A következő négy hétben hatalmas lépéseket tehetsz a karrieredben. Használd ki ezt a hétvégét egy olyan terv kidolgozására magadnak, amely lehetővé teszi, hogy elérd a céljaidat – nem pedig valaki más céljait. Itt az ideje, hogy átvedd az irányítást!

Bak

Ma egy négy hetes trend veszi kezdetét, amely nagy hatással lesz a karrieredre,  ezért fontos, hogy ennek tudatában légy, akár dolgozol, akár nem. A következő négy hétben akadályokba ütközhetsz, és komoly irányváltásra lesz szükséged.

Vízöntő

Ma kezdődik egy négyhetes időszak, amelynek során tanácsot és támogatást kell kérned másoktól. Ez az az időszak, amikor tudatosan kell lépést tenned a születésnapodon kitűzött karriercélok felé.

Halak

Jelentős bolygóváltás történik ma, amely új hangot ad karrierjének a következő négy hétre. Ebben az időszakban a kulcs az, hogy érzékeny legyél a saját érzéseidre és érzelmi vágyaidra. Hozz változtatásokat, amelyek tükrözik ezeket az érzéseket!

Karrier horoszkóp: 2022.10.18.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S