karrier, horoszkop, ezoteria, ikrek
karrier, horoszkop, ezoteria, ikrek

Az Ikrek inkább tartsa magában véleményét

blank
blank

H I R D E T É S

A Mérleg ragadja meg a lehetőségeket, a Rák ne süllyedjen le más szintjére! A Karrier horoszkóp: 2022.09.10.

Kos

A feszültség, ami egy ideje benned van megszűnik. Úgy fogod érezni, hogy végre a helyzet magaslatán vagy. Tiszteletet kapsz a kollégáidtól és főnöködtől, és mások pedig szimpatizálnak veled. Összességében, ez egy remek nap számodra!

Bika
Úgy érzed, hogy egy falhoz érkeztél, köszönhetően egy konfliktusnak, ami miatt nem tudsz tovább haladni a terveddel. Azt hitted, hogy több dologgal leszel kész mostanra. Próbálj meg nem túl kemény lenni magaddal! Vedd számítása az új dolgokat, és szervezd újra a dolgaidat!

Ikrek

Ma légy csendes, ugyanis az, amit mondani szeretnél rosszul jöhet le mások számára. Ma egészen nyersen fogalmazol, amit nem visel jól mindenki. Minden szónak egy plusz intenzitása lesz, ami drámát okozhat, erre készülj fel! A körülötted lévők érzékenyek jelenleg. 

Rák

Habár a koncentrációs képességed most a toppon van, nehezedre esik jól dolgozni, mert valaki az idegeidre megy. Az az érzésed van, hogy valaki háborúban áll veled. Ne süllyedj le az ő szintjükre!

Oroszlán

Ez a nap a kezdetekről szól számodra. Kezdj bele valami olyanba, amibe már régen szerettél volna. Az univerzum boldogan támogatni fog téged benne, bármilyen új projektről is legyen szó. Ültesd el a magokat most, hogy a jövőben learathasd a babérokat!

Szűz

A puzzle egyik hiányzó darabja most meglett, és hirtelen mindenre rájössz, ami eddig nem stimmelt. Szívós vagy, és képes vagy a figyelmedet oda irányítani, ahol szükség van rá annak érdekében, hogy jól jöjj ki egy bonyolult helyzetből.

Mérleg

A koncentrációd kimagaslóan jó, bár a gondolataid néha a kevésbé fontos témák felé vándorolnak. Rá fogsz jönni, hogy ezek igazából segítenek téged, és nem hátráltatnak. Ragadj meg minden lehetőséget ahelyett, hogy ragaszkodnál a saját elképzeléseidhez!

Skorpió

Az elnéző bánásmód ma egy igazán fontos jelenség számodra. Azon kaphatod magad, hogy folyamatosan valamilyen ételt kívánsz a nap folyamán. Lehet, hogy valaki felajánl egy cukorkát a bödönből. A délután közepére azon kaphatod magad, hogy az egészet megetted!

Nyilas

Jó viszonyban vagy a körülötted lévő emberekkel, és mások szívesen kiállnak melletted. Nyugodtan mondd ki azt, amire gondolsz! Tele vagy önbizalommal, ami által a munkahelyeden is rengetegen támogatnak! Hozz most egy nagy döntést!

Bak

Ne izgulj a kis dolgokon. Ha hagyod magad túlterhelni, vagy mérgesnek lenni, akár depresszióba esni a napi nehézségek miatt, akkor nem fogod látni a nagyobb képet! A teljes kép pedig hozzásegít ahhoz, hogy elérd azt a siker, amire vágysz!

Vízöntő

Légy nyitott mások ötleteire, még akkor is, ha nem teljesen egyeznek a tiéddel. Mások elfogadása egyszerűbb, mint küzdeni velük. Fogadd meg ezt a tanácsot, függetlenül attól, milyen helyzetben vagy jelenleg. Jót fog tenni!

Halak

Nehéz lesz a munkára koncentrálnod, hiszen a szerelmen jár az eszed. Valaki akivel együtt dolgozol kinézett magának, és téged figyel. Nagy eséllyel megteszi az első lépést feléd a napokban. Ennek az úgynevezett barátságnak elég nagy esélye van románccá válni.

Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S