karrier, horoszkóp, ezoteria, kos
karrier, horoszkóp, ezoteria, kos

A Kos tegye meg azt, amire igazán vágyik!

blank
blank

H I R D E T É S

A Bak ne engedje, hogy a stressz elrontsa a hetét, az Oroszlán segítse környezetét! Karrier horoszkóp: 2022.10.11.

Kos

Az emberek olyan dolgokról beszélnek, amik téged szimplán nem érdekelnek! NE erőltess magadra beszélgetést, azért, hogy megmutasd, hogy téged valójában érdekel a téma. Jobban teszed ha az idődet és az energiádat másra fordítod. Csinálj valami olyat amit TE szeretnél!

Bika

Boldog vagy és szívesen adod át ezt az érzést másoknak! A hangulatod remek, és mindenkivel jól jössz ki! Akár dolgozol, akár nem, itt az idő, hogy beszélgess a körülötted lévőkkel!

Ikrek

Továbbra is megfog lepni az, ahogyan a nap történései alakulnak. Semmitől sem várhatod el, hogy úgy alakuljon ahogyan szeretnéd. Tedd félre most a munkát, és az abból eredő gondolataid, és csak haladj a sodrással. Légy spontán!

Rák

Ha lehetséges, akkor egy könnyed, nyugodt hangulatú helyszínen barátkozz, mert ez igazán sok jó pillanatot teremthet számodra. A munkáról való beszélgetés, és képesnek lenni nevetni önmagadon, plusz a hét eseményei segíteni fog azon a stresszen, ami a munka során felgyülemlett benned. 

Oroszlán

Mások segítése végsőképpen önmagadnak is jó. Szakíts időt arra, hogy jót tegyél másoknak, anélkül, hogy cserébe bármit is elvárnál. Az a mennyiségű jó karma amit ezáltal felgyülemlik számodra nagyon jól fog jönni az elkövetkezendő hetekben!

Szűz

A buzgó természeted előtérbe kerül, annak ellenére, hogy egy nehézkes időszakon mész éppen keresztül. Az, ha képes vagy megőrizi a humordoat ezzel a helyzettel kapcsolatban, a munkahelyi szituációdat beleértve, az igazán meg fogja könnyíteni a helyzetedet!

Mérleg

Mások nagy eséllyel megpróbálnak téged rábeszélni valamire, amit ők már egy ideje terveznek megvalósítani. Ne hagyd magad átverni! Nagyon kevés az esély arra, hogy ez az ötlet úgy fog alakulni, ahogyan ő ezt eltervezték!

Skorpió

Akár dolgozol akár nem, egyszer csak azon kapod majd magad, hogy online vásárolsz munkával kapcsolatos eszközöket. Egyszerűen nem tudsz leállni, mert jól tudod, hogy ezek a dolgok nagyban segítenék a munkádat! Nyugodtan vedd meg azt, ami valóban hasznos számodra!

Nyilas

Válogasd meg azt, hogy kivel osztod meg a titkaid! Mások majd akarni fogják azt az információt amivel rendelkezel, de ez nem azt jelenti, hogy neked meg is kell adnod nekik! Nagyon fontos, hogy ezt tudd, akár dolgozol akár nem! Bármiféle pletyka csak bajt fog okozni!

Bak

A momentum, ami a hét folyamán elkezdett felépülni, végponthoz érkezik. Mindegy, hogy éppen hol vagy, a munkával kapcsolatos problémák mindenhová követnek. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy ez a stressz ne rontsa el a hetedet!

Vízöntő

Ma reggel legyél részese egy magas intenzitású edzésnek! Használd ezt az időt arra, hogy kiadj magadból mindenféle feszültséget, amit az előző hét okozott! Ha így teszel, azzal megkönnyíted a következő heted!

Halak

Az elméd tiszta és éles, de néha még mindig elveszel az álomvilágban és úgy tűnik, hogy nem találod a visszautat. Ezúttal ne helyezz nyomást magadra, álmodozz csak. Ezekből az álmokból meg alkothatsz valami csodálatosat!

Karrier horoszkóp: 2022.10.11.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S