karrier, horoszkóp, ezoteria, kos
karrier, horoszkóp, ezoteria, kos

A Kos koncentráljon a belső harmóniára!

blank
blank

H I R D E T É S

A Szűz kérje ki mások véleményét, mielőtt cselekedne, a Vízöntő ne hagyja, hogy elrontsák a kedvét! A Karrier horoszkóp: 2022.09.15.

Kos

A gondolkodásod logikus, és ez segít abban, hogy jól lásd azokat a problémákat, amikkel az utóbbi időben küzdesz. A kulcs az, hogy ne hagyd az egód a saját utadban álljon. Hozz olyan döntéseket, amik támogatják a belső harmóniádat, és nem az egódat. 

Bika
Valaki közli veled a kőkemény igazságot, és ahelyett, hogy ezekkel a tényekkel racionálisan foglalkoznál, mindenből egy nagy vitát csinálsz, mert felnagyítod a helyzetet. Tegyél meg mindent, hogy racionális maradj!

Ikrek

Könnyen meglátod a történések valós okait. Úgy látod a dolgokat, ahogy azok valójában vannak, és felettébb racionális vagy a döntéseiddel. A probléma az, hogy valaki kérkedik, és ezzel próbál felbosszantani téged. Ne hagyd, hogy letérítsen az utadról! Légy magabiztos!

Rák

Az igazság egy az egyben előtted van. Nincs szükség arra, hogy a sorok között olvass ahhoz, hogy megértsd a körülötted lévő történéseket. Minél többet próbálsz a dolgokba látni, annál inkább összezavarodsz. Az igazság egyszerű. Fogadd el úgy, ahogy van. 

Oroszlán

Nyomás jön feléd minden irányból, és te mindennek a közepén vagy. Hajlamos vagy arra, hogy másokat hibáztass így, vagy úgy. Ez egy nem jó megoldás. Nézz magadra, és realizáld, hogy te okoztad ezt a kellemetlenséget.

Szűz

Egy nagyon szerteágazó érzés van benned a nap folyamán, és bármilyen ötleted támad, az meg lesz sokszorozva valamilyen módon. Ebből semmi problémád nem fog származni, csak kérj visszaigazolást valakitől , mielőtt vakmerően előre haladsz!

Mérleg

Ne légy túl elégedett a munkáddal, ameddig nem látsz kézzelfogható eredményt. Csak ha megérinted, érzed, vagy látod a munkád  gyümölcsét leszel igazán elégedett. Menj biztosra abban, hogy olyan úton haladsz, amire a végén igazán büszke lehetsz!

Skorpió

Ne vegyél semmit sem természetesnek. A tények elhomályosodnak köszönhetően valakinek, aki azt szeretné, hogy az ő szavára adj, és ne hidd el az igazságot. Ha valami túl jónak hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg az is. Először járj utána a dolgoknak!

Nyilas

Néha úg érzed magad, mint egy pók aki egy hajszálon lóg. Az egyetlen dolog ami ott tart, az egy vékony, törékeny szál. Nem muszáj ebben a helyzetben maradnod! Itt az idő, hogy biztosabbá és stabilabbá válj a karrieredben!

Bak

Légy magabiztos a munkahelyeden, de vigyázz, nehogy a magabiztosságod arroganciába csapódjon át. Ha túlzottan, ‘én mindent tudok’ hozzáállásod van, az elijesztheti az embereket mellőled. El fogod veszíteni azt a támogatást, amire szükséged van ahhoz, hogy a következő nagy lépést megtehesd!

Vízöntő

Állj ki magadért azokkal szemben, akik piszkálnak! Ha valaki hergel, jusson eszedbe, hogy te birtokában vagy az igazságnak, és tudod is. A többiek viszont csak szimplán tele vannak negativitással. Ne hagyd, hogy rossz kedved legyen az említett emberek miatt!

Halak

Ne hozz következtetéseket túl hamar. Most nincs itt a feltételezések ideje. Itt az idő, hogy összegyűjtsd a tényeket. Bármit, amit meggondolatlanul teszel vissza fog ütni, és újra kell majd csinálnod később. 

Na, még ez is: mutatjuk, ennyivel drágul a lottó

Karrier horoszkóp: 2022.09.15.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S