karrier, horoszkóp, ezoteria, nyilas
karrier, horoszkóp, ezoteria, nyilas

A Nyilas haladjon saját tempójában!

blank
blank

H I R D E T É S

A Bika koncentráljon arra, amiben jó, A Rák ne féljen szembenézni a nehézségekkel! Karrier horoszkóp: 2022.10.25.

Kos

Akkor is, ha ma nem vagy a munkahelyeden, a kollégáid megpróbálják felvenni veled a kapcsolatot. Lehet, hogy jobban járnál, ha nem tartanád a telefonodat közel magadhoz! Ne válaszolj munkával kapcsolatos emailekre. Adj egy kis időt magadnak a feltöltődésre, és élvezd a napod!

Bika

Az akaratod erős, és szavaid világosan és tömören eljutnak azokhoz, akiknek hallaniuk kell őket. Ez egy nyerő kombináció, akár a munkahelyeden vagy, akár nem. Koncentrálj a tehetségedre, és ne aggódj a gyengeségeid miatt!

Ikrek

Állandó párbeszéd lesz az elmédben, amit úgy tűnik, hogy nem tudsz kizárni! Talán olyan beszélgetéseket találsz ki, amelyeket munkatársaiddal és/vagy alkalmazottaiddal fogsz folytatni, amint elkezdődik a munkahét. Csinálj valamit, amellyel elcsendesíted az elméd.

Rák

Légy nyitott egy jó, kiadós vitára valakivel. Akár dolgozol, akár nem, egy jó, őszinte és élénk megbeszélés a jelenlegi helyzetedről hatalmas fényt derítene a dolgokra. Ne félj szembenézni a nehéz kérdésekkel!

Oroszlán

Valószínűleg valaki sarokba szorít, és ez cseppet sem fog tetszeni! Sőt, valószínűleg eléggé dühös leszel. Nem nyűgöz le az, aki ezt csinálja, de sajnos nagyon keveset tehetsz ennek megakadályozása érdekében.

Szűz

Használd azt, amit tudsz, ahelyett, hogy olyan dolgokat találnál ki, amiről fogalmad sincs. Valakinek a viccelődése nem esik túl jól, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen ki kell zárnod ezt az embert, vagy úgy tenned, mintha te jobb lennél. Légy őszinte, és nyitott egy új perspektívára. 

Mérleg

Remélhetőleg, ma nem kell bejelentened dolgozni, mert őszintén szólva jobban érzed magad relax módban, mint munkamódban. Ügyelj arra, hogy mentálisan kipihend magad, a munkával kapcsolatos problémáktól. Bár ezt talán könnyebb mondani, mint tenni.

Skorpió

Élvezd annak a tudatát, hogy megvannak benned az az erő, hogy bármit elérj. Ne hagyd, hogy bárki mást mondjon. Ha magabiztos vagy, úgy már 99%-ban nyert ügyed van! Akár éppen akcióban vagy, akár nem, élvezd ki ezt az érzést!

Nyilas

Mások lehet, hogy siettetni próbálnak, de ez nem a te stílusod, szóval ne hagyd, hogy nyomás miatt változtass magadon! Sokkal jobb, ha mindent a saját tempódban csinálsz. Sokkal kisebb lesz így a zavar. Így sokkal élvezetesebb lesz majd a hétvégéd!

Bak

A végtelen beszélgetés folytatódik, de arra fogsz rájönni, hogy van egy újabb csavar a beszélgetésben. Valaki harcol veled. Ellentétes vélemények szeretnék hallatni magukat. Lehet, hogy nem lesz mindenki olyan egyetértő mint az elmúlt pár napban volt.

Vízöntő

Remélhetőleg ma szabadnapos vagy, mert bármiféle munkával kapcsolatos tevékenységről legyen szó, ma nem fog jól alakulni. A legnagyobb probléma a saját önbizalomhiányodból fog fakadni. Önmagad megkérdőjelezése meg fogja nehezíteni a dolgod! 

Halak

Még akkor is ha ma nem dolgozol, a munkával kapcsolatos feszültség nagy lesz benned. Egy belső nyomást fogsz érezni magadban, ami a hét eleje óta benned van. Nincs semmi, amivel ezt megtudnád előzni. Tegyél meg mindent azért, hogy ezt egészséges módon kiengedhesd magadból!

Karrier horoszkóp: 2022.10.25.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S