karrier-horoszkop-ezoteria-oroszlan
karrier-horoszkop-ezoteria-oroszlan

Az Oroszlán most bármit megvalósíthat!

blank
blank

H I R D E T É S

A Bika számára nehéz idők jönnek, a Vízöntőnek kreativitást igénylő kihívásban lesz része! Karrier horoszkóp: 2022.10.14.

Kos

Befejezni egy projektet, és teljesen újrakezdeni jó ötletnek tűnhet, pedig nem az. Várj egy kicsit! Egy új trend veszi kezdetét, ami a következő két hónapban maradni fog, és megfogod látni, hogy képes vagy egy hanyatló projektet sikeressé tenni.

Bika

Egy új trend veszi kezdetét, aminek jelentős hatása lesz az elkövetkezendő hónapokban. Általánosságban, a tetteid álmodozóbbak. Azt fogod észre venni, hogy több a nehéz idő, mint a könnyű. Használd ezt az időszakot a előnyödre. 

Ikrek

Ma van a kezdete egy 2 hónapos időszaknak, amiben harcban fogsz állni valakivel a munkahelyedről, de ez a harc önmagaddal is történhet. Akárhogy is, fel kell készülnöd egy összezörrenésre, ami megváltoztathatja a gondolkodásod.

Rák

Az elkövetkezendő két hónapban azt fogod észre venni, hogy döntésképtelenebb vagy, mint általában. Talán nem gondoltad, hogy ez egyáltalán lehetséges. Nos, az. Viszont, ha tudatában vagy, akkor jobb, ha ezzel egészséges módon küzdesz meg.

Oroszlán

Úgy érzed, hogy az utolsó simításokat kell már csak elvégezned valamiben. Ennek a projektnek a momentuma utolér, és folyamatos, viszont könnyed felfelé ívelő trendet fogsz észrevenni az elkövetkezendő hónapokban. Megvan benned az elegendő energia ahhoz, hogy bármit megvalósíts!

Szűz

Rengeteg nyugtalanság forr benned. Sajnos, ezen nehéz lesz túl lendülnöd, főleg az elkövetkezendő két hónapban. Az energiád szétszórt, és hullámokban jön. Ha kétségek közt vagy, kövesd a megérzésed. Meg fog menteni!

Mérleg

Kényszert fogsz érezni, hogy felemelkedj a szilárd alapról, amelyen jelenleg állsz, hogy a felhők közé menekülhess. Eredetileg úgy vagy bekötve, hogy ellenállj ennek, ezért minden erőddel azért küzdesz, hogy a földön maradj. Ne harcolj. Csak engedd el magad!

Skorpió

A mai nap egy 2 hónapos időszak kezdetét jelenti, amiben érzékenyebb vagy és sokkal inkább észreveszed a környezetedben zajló változásokat. Most nincs itt az ideje annak, hogy egy buborékban dolgozz. Inkább légy körültekintő és tiszteletteljes!

Nyilas

A teljes fizikai erőd megnő a mai napon, és ez a remek trend folytatódni fog az elkövetkezendő hónapokban. Rá fogsz jönni, hogy sokkal több dologgal tudsz megküzdeni, ha normális körülmények vesznek körül. Most nyugodtan vállalj magadra plusz munkát, a jövőben nem fogod megbánni!

Bak

A fizikai erőnléted ma nem lesz az igazi, és sajnos ez így fog folytatódni az elkövetkezendő hetekben. Lesznek idők amikor erősnek érzed magad, de az idő többségében úgy fogod magad érezni, mint aki nehezékkel próbál mozogni.

Vízöntő

Minden amit az elkövetkezendő pár hónapban teszel, nagy kreativitást fog igényelni. Ez a  ciklus ma kezdődik, és elő fogja hozni a művészi oldaladat. Olyan kihívásokra számíts, amikben színekkel, formákkal és mintákkal kell játszanod, szavak és számok helyett.

Halak

Az elkövetkezendő hónapokban sokkal könnyebben át fognak tudni verni az emberek. Könnyedén befolyásolható leszel más emberek véleménye által. Egy bizonyos dolgot fogsz gondolni egy emberrel, és amikor más környezetébe kerülsz, akkor annak az ellentétét.

Karrier horoszkóp: 2022.10.14.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S