karrier, horoszkóp, ezoteria, oroszlan
karrier, horoszkóp, ezoteria, oroszlan

Az Oroszlán ma visszakap valamit!

blank
blank

H I R D E T É S

A Kos számára nagy esély van az előléptetésre, a Halak ma jó mentora lehet egy kollégájának! Karrier horoszkóp: 2022.10.29.

Kos

Ez egy jó nap arra, hogy céltudatosan elkezdj az álmaid felé haladni! A bolygók úgy állnak, hogy extra energiát adjanak neked! Lehet, hogy ezek az energiák majd egy nagy lökést adnak neked az életben! Kilátásban van az előléptetés, vagy a fizetésemelés számodra!

Bika

Mi lenne, ha egy új pénzügyi stratégiát vezetnél be? Kereshetnél pár vonzó befektetést az interneten! Találhatsz egy jó módot arra, hogy vegyítsd eddigi félretett pénzed. A mostani jó idő arra, hogy talpra állj, és tudatosan tegyél a jövődért!

Ikrek

Ma néhány erőteljes, magabiztos személyiséggel találkozhatsz a munkahelyeden. Extra türelmesnek kell lenned mindenkivel, aki az agyadra megy! Egy gyengéd, de határozott testtartás hamarosan arra ösztönzi őket, hogy abbahagyják az eddigi viselkedésüket, utána már nyugodtan végezheted a dolgodat!

Rák

Ma elfoglalt leszel azzal, hogy egyszerre több projektet menedzselj. Több feladatra koncentráló módban leszel, egyszerre fogsz telefon hívásokkal és emailekkel foglalkozni. Csak mindenképpen ellenőrizd le duplán a fontos dokumentumokat! Ha számokkal kell dolgoznod, akkor különösképpen nagy az elírás kockázata.

Oroszlán

Ha valakinek nem rég pénzt adtál kölcsön, akkor a mai napon nagy eséllyel visszakaphatod! Vagy ha valakinek, akivel együtt dolgozol segítettél, akkor ma viszonozni fogja, vagy szimplán kifejezni érte a háláját! Te se félj segítséget kérni, ha szükséged van rá!

Szűz

Ma azt veheted észre, hogy új emberekkel dolgozol együtt. Később lehet, hogy egy másik csapathoz fognak beosztani. Vagy új munkatársak csatlakoznak majd a céghez. Mindenesetre, egy egy jó lehetőség lesz a másokkal való eszmecserére!

Mérleg

Ma kissé szétszórtnak érezheted magad. Mivel kénytelen vagy egyszerre több feladatot végezni, így nehéz koncentrálnod. Próbálj meg kisebb szüneteket tartani. Duplán ellenőrizd le a munkádat, és ne hagyd, hogy bármi elvonja a figyelmedet!

Skorpió

Ma lehetséges, hogy megkérnek arra, hogy csatlakozz egy új csapathoz, vagy, hogy egy új emberrel dolgozz össze! Jó energia jön feléd minden irányból, és nyitottnak kéne lenned bármilyen új ötletre. Néhány ötletből sokat profitálhatnál, és emellett nagyon élveznéd a megvalósítást is!

Nyilas

Az ösztöneid azt súgják, hogy adj bele mindent a munkába! Hihetetlenül motivált leszel arra, hogy a lehető legtöbbet tedd meg az álmaidért! Viszont a mai nap túl asszertívvá tehet! Ha van egy fontos megbeszélésed, vagy prezentációd, akkor a szofisztikált viselkedés lesz a nyerő!

Bak

Ma késztetést érezhetsz arra, hogy valakit lenyűgözz. Talán ez a valaki egy olyan ember, akivel együtt dolgozol, aki egyébként különösen fontos, és tudna téged támogatni a karrieredben. Ma kisebb sikerekben lehet részed. A mai egy jó nap arra, hogy barátságokat köss!

Vízöntő

Ha lehetőséged van arra, hogy elmenj egy üzleti útra, vagy egy online workshopon vegyél részt, vagy egy munkával kapcsolatos előadáson, akkor ragadd meg a lehetőséget! Gondolj arra a sok új impulzusra ami érhet, vagy az összes kapcsolat építésre alkalmas lehetőségre!

Halak

Ma a tanító szerepét játszhatod. Valaki, akivel együtt dolgozol, annak szüksége lehet egy kis segítségre. Ez lehet egy kollégád is, aki éppen szenved azzal, hogy elkészüljön egy projekttel. Áldozz fel az szabadidődből, és mentorlád! Jó tanítója lehetsz ma valakinek.

Karrier horoszkóp: 2022.10.29.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S