karrier, horoszkóp, ezoteria, rak
karrier, horoszkóp, ezoteria, rak

A Rák ma mindenkit lenyűgöz!

blank
blank

H I R D E T É S

A Nyilas legyen elővigyázatos, az Ikrek harmóniára lelhet, a mindkét oldalt megérti! Karrier horoszkóp: 2022.11.04.

Kos

Az ellenállás amibe ütközöl keményebb lesz, mint gondolnád. Az általános módszereid valaki megnyerésének, vagy meggyőzésének az igazadról nem fog olyan könnyedén menni, mint szokott. Mással vannak éppen elfoglalva, ezért nem figyelnek rád.

Bika

A munkahelyeden lévő egyik kulcsfontosságú személy olyan módon ki fog állni melletted, amire sosem számítottál. Tudd, hogy számíthatsz erre az emberre, ha a helyzet úgy adódna, hogy szükséged van rá.

Ikrek

Egyensúlyt vinni bármiféle szituációba sokkal egyszerűbb mondani, mint tenni. Lehet, hogy arra fogsz rájönni, hogy a harmónia megalkotásához extrém dolgokhoz kell folyamodnod. Csak akkor leled meg a harmóniát, ha a spektrum mindkét végét megérted. 

Rák

A szemeid nagyobb hipnotizáló képességgel bírnak, mint általában. Az emberek akikkel kontaktba kerülsz, akár virtuálisan, annyira el lesznek bűvölve általad, hogy szinte irányítani tudod majd őket. A mások felett álló hatalmad nagyobb, mint gondolnád. Használd bölcsen!

Oroszlán

Próbálj meg nem túl befolyásolható lenni, mert a nap folyamán érni fognak olyan behatások amik által szívesebben lennél az. Ha az embereknek a kisujjad nyújtod, nagy valószínűséggel az egész karodat akarják majd. Készülj fel arra, hogy kiállj magadért!

Szűz

Képes vagy átlátni bármiféle szituáción annak érdekében, hogy megtaláld a probléma forrását. Ez a képességed igazán erős lesz, és értékes ezekben az időkben. Ne félj a szokásosnál mélyebbre ásni!

Mérleg

Ne folly bele a ‘ki tud többet’ versenybe a mai nap folyamán. Barátságos párbeszédnek tűnhet az elején, de nagyon gyorsan elfajulhat. Jobb, ha bele se kezdesz. Nincs értelme felbosszantani magad a semmin!

Skorpió

Itt az idő, hogy végig vidd azokat a projekteket, amik eddig a levegőben lógtak. Rengeteg elhivatottság van benned, hogy befejezed azt, amit be kell. Ezt a hozzáállást tartsd is fent! Így biztosan eléred majd azt a célt, amit kitűztél magad elé.

Nyilas

A könnyed érzés, ami az utóbbi napokban benned volt, most átalakul. Hirtelen úgy érzed, hogy a végső megsemmisülés szélén állsz önmagaddal, és azokkal, akikkel együtt dolgozol. Az emberek jobban magukra veszik a dolgokat, mint szokták. Légy elővigyázatos!

Bak

A nyomás eddig fokozódott benned, és most már nem bírod kordában tartani. Úgy érzed, mintha ez lenne az a nap, amikor egy hatalmas konfrontáció megváltoztatja a munka dinamikáját. Bízz abban, hogy ez a változás egy jobb helyzet érdekében történik. Készülj fel minden eshetőségre!

Vízöntő

A problémák felszínét érinteni nem lesz elég. Az emberek egy részletes analízist szeretnének. Részletes nyomozást szeretnének a jelenlegi szituációval kapcsolatban. Bármilyen beszámoló amit adsz, legyen az írásban, vagy kimondva muszáj, hogy részletes legyen. Adj bele egy kis extrát!

Halak

A nyomozói munka amit végzel, igazán kifizetődő lesz. Meg fogod találni a puzzle azon hiányzó részét, amit eddig szerettél volna. Most minden a helyére kerül és úgy lesz, ahogy lennie kell. Jó helyen vagy jó időben!

Karrier horoszkóp: 2022.11.04.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S